Шампунь VICHY Dercos💚
І його ефективність проти лупи💁🏼♀️
Ніби поширена серед багатьох людей проблема, але все ж, спричиняє незручності🫠 І я входжу до числа цих людей(
Головна причина виникнення лупи полягає у порушенні роботи сальних залоз. Лупа з'являється через недостатнє або зайве вироблення шкірного сала.🥲
Внаслідок лупи порушується водно-ліпідний баланс шкіри голови. Якщо лупа жирна, то жирною стає і шкіра голови. А підвищене жировиділення є причиною закупорювання сальних залоз і свербіння шкіри голови. Крім того, лупа на голові призводить до випадіння і стоншування волосся😟
Про продукт💚
- Даний шампунь застосовується для нормального та жирного типу волосся
- Технологія з дисульфідом селену допомагає зберегти мікробіом (мікроорганізми, які від природи присутні на поверхні шкіри).✨
- Освіжає і очищає шкіру голови. Миттєво дає помітний ефект, запобігає повторній появі лупи, заспокоює шкіру голови🧼
- Має приємний, нерізкий запах, жовто-помаранчевого кольору 🧡
- Добре піниться з другого разу - як і усі шампуні 🫧
Мій досвід користуванням шампунем💚
Вже другий тиждень мию голову цим шампунем (2-3чі на тиждень), притримуючись способу застосування як вказує виробник🙌🏼
При першому нанесенні: залишити на 2 хвилини, потім змити. При пода льшому застосуванні: нанести на волосся масажними рухами, потім змити.
Курс догляду - 4 тижні.
Можу сказати, що після 3-го застосування, значно зменшилась кількість лупи, а після 4-го взагалі майже зникла🥳
Завершу курс і маю надію, що ця незручність до мене не повернеться, принаймі нескоро🙌🏼☺️
Тож якщо, хтось з вас має таку проблемку з жирним типом волосся, дуже раджу😌
Коментарі (0)