Blondie_rs

Бюджетний аромадиффузор, з яким треба помучитись 😃

Бюджетний аромадиффузор, з яким треба помучитись 😃

Привіт! Хочу розповісти смішну історію про неочікувані пригоди. Наче, аромадиффузор як аромадиффузор, але щось пішло не так.

Нещодавно робила покупку для мами, бо ж виявилось, що на Мейкапі непогані знижки і треба брати, поки є. На днях привезла цю милу баночку додому, і ми вирішили, що треба вже її поставити, щоб перевірити дієвість. Та не тут то було 😂

Наче, конструкція зрозуміла та не складна. Є закрутка, і є пробка, яка не дає вмісту вилитись. Мама запідозрила, що я щось роблю не так і цю гумову затичку треба проколювати, а не витягати. Ми вже включили Ютуб, щоб перевірити 😅 Я кажу "Ну логічно, що її треба витягнути", але це була міні-проблема, оскільки вона не витягувалась. Мама взяла пласкогубці і почала ковиряти. А гума стала обламуватись, що я вже думала: "Ну все, воно зараз або провалиться, або взагалі не відкриється вже". Та все ж ми подолали цю перешкоду і мамі вдалось витягнути цю затичку через декілька хвилин боротьби.

Сам аромат манго надзвичайно приємний! Ніжний, фруктовий та тропічний. Зовсім не приторний. Ми поставили баночку в коридор наніч. Трохи більше чим за добу не стало половини об'єму, тобто розхід у неї дуже великий. Що стосується "потужності" розповсюдження аромату - доволі швидко пробирається в приміщення. Не заваджає, не душить. Просто дає гарний відтінок фруктів у просторі. Нам дуже сподобалось окрім того, як швидко він закінчиться 🤓 Можливо, слід було поставити одну паличку, або купити якісь інші, бо я підозрюю, що це просто вони такі неекономні та вбирають багато рідини.