Alyona Fedyk

Бренд MARÊVE та його репутація бюджетної розкоші…

Бренд MARÊVE та його репутація бюджетної розкоші…

Давайте почнемо з дизайну, адже на зовнішність ми всі дуже активно ведемось, і це аж ніяк не погано) Засновники бренду MARÊVE дуже добре знають, що подобається споживачу. Це зачасту лаконічність та ергономічність. Тут об’єднані “кутюрний” стиль, що будується на простоті, та зручність флаконів (практично всі вони йдуть з дозаторами, а виготовлені з міцного пластику; зізнаюсь, дуже хочеться більше екологічності, можливо колись бренд виготовлятиме скляну тару).

Коробки. Ооо, це окремий вид мистецтва. Навіть бомбочки мають красиву “обгортку”. Всі картонні коробки виконані в одному кольорі – матовому чорному. Білий надпис MARÊVE та нижче – меншим шрифтом назва засобу. Збоку кожної коробки є коротенький опис засобу і, традиційно, СЗ. Ззаду – склад. Якби товари бренду були представлені в фізичному магазині, вони б мали неабиякий успіх, бо в цю коробочку дуууже хочеться зазирнути.

З запахом я трішки не вгадала, бо серія Rose Wine подобається мені більше, але я все ж захотіла познайомитись з колекцією White Pearl. Це легкий аромат з нотами ванілі. Ненав’язливий та ніжний. Дуже делікатний та приємний запах ванільного цукру.

Мікрочастинки золота, які неймовірно мерехтять під світлом. Вони настільки делікатні, але водночас яскраві, що в це видовище неможливо не закохатись) Звичайно, я не наношу шимер на все тіло, а використовую його як хайлайтер: на ключиці, плечі, зону декольте, і головне – на кисті рук. Як же це красиво виглядає саме на руках! Щиро рекомендую спробувати.

Саме молочко має перламутровий відтінок і збагачене золотим шимером. Текстура доволі густа (наче батер) і повітряна, гарно розподіляється, але якщо шкіра дуже суха, то, боюсь, шимер може “провалюватись” в тріщинки, тому попередньо варто подбати про додаткове зволоження, якщо є така потреба.

Чи перебивається шимер, якщо не змити його з долонь? Так, трішки перебивається, але не критично.