Missmili

Garnier Botanic Therapy Balancing Shampoo

Garnier Botanic Therapy Balancing Shampoo

Памʼятаю,як ще підлітком дивилася рекламу засобів для догляду за волоссям від Garnier,і мріяла таке ж густе і довге волосся як у моделей що їх рекламували)

В основному зараз користуюсь проф засобами для волосся,але іноді рука тягнеться спробувати щось новеньке з масмаркету,бо як показує практика і відгуки від інших,що масмаркет теж може дати жару і бути не гірше профа.

Попередньо я вже писала про шампунь Garnier Botanic Therapy з зеленим чаєм,то він мені не дуже підійшов,а от мама була в захваті,як бачите все суто індивідуально,комусь підходить,комусь ні.

Відгук тут:

https://club.makeup.com.ua/post/20068/

Так як люблю пробувати щось новеньке то вирішила взяти шампунь лінійки Balancing,привабив його чорний колір і те що він підходить для жирного у коріння і сухого по довжині волосся,якраз маю саме таке.

Голову мию щодня,зранку,бо якщо помию на вечір то на ранок волосся вже жирне і не свіже,до того ж волосся має мʼяке то за ніч воно дуже мнеться і на ранок має неохайний вигляд.

Garnier Botanic Therapy Balancing Shampoo

В описі шампуню вказано що він на 100% веганський,не має в складі силіконів,залишає волосся чистим до 72 годин😱а також збагачений олією чорного тмину для зволоження і чорним вугіллям для очищення волосся і шкіри голови

Сам шампунь сірого кольору,доволі рідкий,може виливатись з долоньки при намилюванні,аромат має доволі приємний,ненавʼязливий.

Милиться шампунь дуже добре з першого разу,при цьому піна не жорстка,а така шовковиста,ніжна,це дуже відчутно при намилюванні

Голову мию двічі, шкіру голови шампунь вимиває до скрипу,сама довжина волосся в мокрому стані доволі гладка,не схожа на паклю,це плюс,бо як правило шампуні для жирного типу шкіри вимивають до скрипу абсолютно все.

Після шампуню я звичайно наношу бальзам,бо маю довге і подекуди освітлене волосся і без бальзаму ніяк

Після сушіння - волосся легке,є невеликий обʼємчик у коренях,легко розчісується,волосся сяюче і розсипчасте,по довжині гладке і приємне на дотик,

По ефекту:

Спеціально помила голову на ніч,щоб побачити яке воно буде на ранок.

Шампунь здивував,на ранок волосся було чисте і не жирне та не збивалося в прядки біля обличчя,також протягом дня волосся виглядало свіжим,по довжині волосся не пересушене,а також шампунь не викликав ніяких негативних реакцій по типу лупи чи свербіння.

На наступний день волосся вже не таке свіже,але й не таке брудне як зазвичай,вийти в люди можна)

Для мого типу шкіри голови це вже успіх,це не 72 год чистого волосся,але все ж таки і 2 дні для жирного волосся - то супер результат!

Мій висновок такий-шампунь сподобався,для мого жирного волосся підійшов,якщо порівнювати з шампунем з зеленим чаєм-то цей мені сподобався в рази більше,хоча віддушка сподобалось більше у Зеленого чаю.