Hanna Domashenko

Життя БЕЗ гель-лаку

Життя БЕЗ гель-лаку

Не так давно мені довелося попрощатися з гель-лаком на невизначений час, зрізати нігтики до екстремально короткої для мене довжини та почати їх зміцнювати тими способами, про які мені лиш відомо.

Почнімо з основного: що ж зараз в моїй рутині по догляду за руками?

Життя БЕЗ гель-лаку

Ненавиджу креми для рук, бо вони найчастіше залишають по собі неприємну зайву жирність. Але цей малюк від Douglas миттєво поглинається шкірою та залишає по собі доглянуті ручки та неймовірний аромат. Наношу його ввечері після душу. Цей аромат мене заспокоює та розслабляє!

Дівчата, хто тут олди? Всі ж, я сподіваюсь, памятають розумну емаль?.. Ще зі шкільних часів, коли не було гель-лаку, в мене та у всіх моїх подружок був цей засіб! Не впевнена з приводу його лікувальних властивостей, але він гарно зміцнює слабкі нігтики та дозволяє вашим здоровим нігтям відрости не так проблематично, як це могло би бути без цієї емалі.

Цей закріплювач я використовую лише для естетичного вигляду манікюру без кольорового лаку. Він швидко висихає та забезпечує тривалість носіння звичайного лаку.

Тут зайві слова: зі звичайним лаком доводиться викручуватися, як тільки можна, аби покриття максимально швидко висохло (а то це так незвично у порівняння з гелем)... Бо влізти в улюблену цукерочку лаком буде так неприємно :) Тут зручний розпилювач, який вирішує проблему довгого висихання лаку. Пару пшиків і можна не так вже й переживати за своє покриття.

Короткі нігті для мене - це щось дійсно неймовірне! Мої манікюри завжди були довгими. Біда в тому, що у мене надто чутливі нігті. Після вкорочення їх ножицями я просто не можу торкатися тканини, мабуть, тиждень точно і аж до того моменту, поки вони хоч трохи не відростуть та заполіруються. З кожним дотиком до тканини чи інших поверхонь в мене мурахи біжать по шкірі від того, на скільки мені неприємно... Скажіть, я одна така дивакувата?..

То ж глибоко вдихаю та звикаю до нового вигляду своїх ручок!