Катя Джей

Бюджетний БІО-лак для нігтів

Бюджетний БІО-лак для нігтів
Бюджетний БІО-лак для нігтів

Якщо ви шукаєте недорогий лак, який не зіпсує здоров'я нігтів, я рекомендую звернути увагу на покриття Bio Green Philosophy від польського бренду Delia.

Це дуже бюджетні, але якісні лаки для нігтів, які до того ж заявлені як веганські. Виробник вказує, що цей продукт на 80% складається з натуральних БІО-інгредієнтів, а також має зручний пензлик з 880 щетинками для зручнішого нанесення.

У формулі лаку для нігтів Bio Green Philosophy є натуральний розчинник, отриманий з цукрової тростини і буряка - біоетил. Тож цей лак - чудова альтернатива для всіх, хто дбає про своє здоров'я і вважає за краще купувати виключно безпечну косметику.

Бюджетний БІО-лак для нігтів
Бюджетний БІО-лак для нігтів

Я придбала це покриття у двох тонах: 605 та 602. Лак під номером 605 – це напівпрозорий рожево-бежевий відтінок, який є чудовим базовим тоном на кожен день. З ним нігті виглядають здоровими та доглянутими. Колір 602 – це щільний білий відтінок.

БІО-лак від Delia добре лягає на нігті, пензлик дійсно дуже зручний. Покриття має виражений блиск і непогану стійкість.

Найприємнішим для мене стало те, що лаки Bio Green Philosophy мають набагато менш виражений аромат хімії, ніж усі інші. Покриття взагалі практично не пахне, якщо так можна сказати про лак для нігтів. Це великий плюс.

Лак має велику палітру, проте кольори часто не відповідають заявленим

В основному я використовую БІО-лаки від Delia для педикюру, тому що покриття швидко сохне і довго зберігає гарний вигляд, а ще цей лак зовсім не псує нігті.

З Bio Green Philosophy можна покрити нігті улюбленим кольором і не перейматися тим, що вони стануть ламкими або почнуть розшаровуватися. Тому я сказала б, що це покриття можна сміливо використовувати навіть тим, у кого нігтьова пластина ослаблена та пересушена.

Для мене веганські лаки від Delia – це якісний продукт за невеликі гроші.