Iryna Koval

MERMADE | Зволожуючий крем для обличчя

MERMADE | Зволожуючий крем для обличчя
MERMADE | Зволожуючий крем для обличчя

Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями від використання зволожуючого крему для обличчя Mermade. Моя шкіра чутлива та схильна до сухості, тому я завжди ретельно підбираю доглядові засоби.

Текстура цього крему - неймовірно легка. Один із найважливіших аспектів для мене - це відчуття комфорту після використання засобу. Крем ніжно розподіляється по шкірі і миттєво вбирається, залишаючи відчуття м'якості та гладкості.

Оліго- та дисахариди, які містяться у складі крему, сприяють відновленню природного зволожувального бар'єру шкіри, зменшують відчуття сухості і стягнутості, покращують еластичність. Додатково, завдяки оліям пінника лугового та виноградних кісточок, засіб регулює вироблення природного себуму, живить епідерміс і запобігає виникненню висипу та подразнень.

Що стосується результатів, то крем Mermade зробив чудову роботу. Він надзвичайно зволожує та живить шкіру, роблячи її більш еластичною та сяючою. Після тижня використання помітила, що моя шкіра стала більш здоровою, а неприємні відчуття сухості зникли зовсім.