Juli Butik

Дитяча BIO-пінка для умивання Pharma Bio Laboratory

Дитяча BIO-пінка для умивання Pharma Bio Laboratory

Вирішила поексперементувати, та вперше придбала дитячу пінку для вмивання. Виявилося що покупка не була марною так як пінка чудово справилася зі своєю задачею. Хоча дитяча косметика не розрахована на догляд за "дорослою" шкірою, та все ж таки макіяж змиває вона причудово)

Пінка дуже ніжна, м'яка, має приємний аромат. Що дуже для мене важливо вона не сушить шкіру та не має відчуття стягнутості, має гарний матуючий ефект. В мене не викликала висипань та почервонінь. Дозатор добре працює.

Дитяча BIO-пінка для умивання Pharma Bio Laboratory

Aqua - вода/розчинник. (Цілком безпечно)

Disodium Cocoamphodiacetate - ПАР/очищення. Має хороші миючі та піноутворюючі властивості. Не подразнює очі, дуже м'який. (Цілком безпечно)

Cocamidopropyl Betaine - регулятор в'язкості, ПАР/очищення. Може використовуватись у косметиці натурального напрямку. (Допустимо)

Glycereth-2 Cocoate - це складний ефір кокосової кислоти та ефір гліцерину. Емульгатор, ПАР/очищення. (Безпечно)

Glycerin - додають у косметичні засоби частково для зниження випаровування води. Зволожує шкіру. (Цілком безпечно)

Betaine - триметиламиноуксусна кислота, має зволожуючі властивості. (Цілком безпечно)

Allantoin - не токсичний, безпечний та не викликає подразнень. Має пом'якшувальну дію, сприяє видаленню відмерлих клітин, попереджує закупорку пір. (Цілком безпечний)

PEG-40 Hydrogenated Castor Oil - емульгатор, ПАР/очищення. Має пінну та пом'якшувальну властивості. (Допустимо)

Panthenol - має зволожуючу, загоювальну та розгладжуючу дію. (Цілком безпечно)

Parfum - віддушка парфумерна. Можуть використовуватись як натуральні так і синтетичні інгредієнти. (Середня безпека)

Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract - бавовняна рослина. Має велику кількість ленолевої кислоти, вітаміну Е. Швидко вбирається в шкіру, та зволожує її. (Безпечно)

Chamomilla Flower Extract - ромашка аптечна. Володіє протизапальними та антивірусними властивостями. Має протизапальну, загоювальну, антисептичну дію. (Цілком безпечно)

Bidens Tripartita Leaf Extract - екстракт череди, ефективно усуває будь-які подразнення, почервоніння і висипання на шкірі. (Цілком безпечно)

Calendula Officinalis Flower Extract - нагідки. Мають бактерицидну, дезинфікуючу, ранозагоювальну дію. (Цілком безпечно)

Plantago Major Leaf Extract - (екстракт подорожника) містить вітаміни С, А, К. Має бактерицидну, ранозагоювальну, протизапальну, антисептичну, очищувальну і в'яжучу дію. (Цілком безпечно)

Mannan - натуральний полісахарид. Не здатний проникати в шкіру але утворює на шкірі вологоутримуючу плівку, сприяє загоєння шкірних пошкоджень. (Цілком безпечно)

Lactic Acid - молочна кислота, має вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин. (Цілком безпечно)

Phenoxyethanol - консервант, синтетичний продукт. Компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію. Існують суперечливі дані про його безпеку. Були зареєстровані випадки поганої реакції шкіри та взаємодії нервової системи у немовлят. Може накопичуватись. (Допустимо)

Benzoic Acid - консервант має антисептичні властивості. Застосовується в харчовому та косметичному виробництві як консервант жирів та олій. Чинить відбілюючу дію. Дозволений як консервант натурального напрямку. (Допустимо)

Dehydroacetic Acid - консервант з бактерицидною та протигрибковою дією. Застосовується в піномиючих засобах. (Допустимо)

Tetrasodium EDTA - консервант, має властивість послаблювати природній бар'єр шкіри тим забезпечує більш глибоке проникнення інших інгридієнтів. Може викликати проблеми зі здоров'ям при тривалому використанні та високому дозуванні. (Допустимо)