Diksizavr

#happybirthdaymakeupclub

#happybirthdaymakeupclub

Перш за все хочу подякувати команді Makeup , за те що створила цей б'юті простір, де кожна з нас може поринути у світ краси та догляду ☺️ Для мене Мейкап став важливою частиною життя. Тут я можу відволіктися від жахливої реальності , і робити те що приносить мені задоволення , плюс отримувати за це винагороду у вигляді боксиків та кешиків за перегляди 💸 Найбільше , що мені тут подобається, то це відсутність хейту і здорова та доброзичлива атмосфера.

Вперше у клубі я почала тусити , ще у січні цього року, але дописи ще не наважувалась писати і ось вже в кінці лютого я написала свій перший допис про палетку для обличчя від Ruby Rose 🌹, звісно він трошки кріповий та не ідеальний 🥲 лайків набрав дуже мало, але , то все досвід і він також важливий.

І ось клуб мене повністю поглинув і я писала допис за дописом і через деякий час видохнулась. Тому, періодично, то пропадала, то поверталась, але з задоволенням читала дописи інших дівчаток🤗 💗 Для мене ви стали як родина🥹 яка завжди підтримає та підбадьорить. Люблю вас ❤️❤️❤️