Mariya Trofimova

INNERSENSE Hydrating Hair Masque

Передусім, хочу подякувати Тамарі, за подаруночок та можливість познайомитись з цим брендом❤️

Рекомендую до ознайомлення її допис на цю маску: https://club.makeup.com.ua/post/21745/

Дано:

Тонке та не густе волосся, присутня пухнастість.

Сама маска доволі "жирненька" з трав'янистим ароматом, по волоссю розподіляється важко, після нанесення акуратно прочісую гребінцем.

Витримка 15-20 хвилин під фольгованою шапочкою.

Після висихання волосся м'яке, трохи пригладила "стирчунів" по довжині та пом'якшила сухі кінчики.

Маска має накопичувальний ефект, з кожним використанням ефект стає більш помітний.

Звісно, в плані візуального ефекту, вона програватиме маскам, які перенасичені силіконами, але працює на інший результат - наповнення та відновлення.

Хоча виробник вказує, що ця маска підходить для всіх структур волосся, я схиляюсь до думки, що вона більше саме для в'юнкого та кучерявого волосся, де потрібне зволоження без обтяження, щоб не руйнувався завиток.

При моїй довжині волосся густини, як кіт наплакав, всю свою довжину я можу скласти у жменьку, цих 9 мл мені вистачило на 3 рази (хоча там спокійно могла і на 4 розтягнути).

Що по мінусах?

Ціна у нього дуже колюча, поки що я не змогла переконати внутрішню жабу, що нам дуже треба ця маска, але переговори тривають 😅