YuliHrytskoff

Щітка-масажер для шкіри голови Nuvi

Щітка-масажер для шкіри голови Nuvi

Масаж шкіри голови – одна із найнеобхідніших і, безумовно, найдоступніших процедур при випадінні волосся. Завдяки ньому відбувається прилив крові до верхніх шарів шкіри, що, в свою чергу, забезпечує живлення волосяних фолікулів та насичення їх поживними речовинами; стимулюється ріст існуючого волосся; та сприяє пробудженню «сплячих» волосяних фолікулів.

Так як я давно борюся з дуже інтенсивним випадінням волосся, то масаж шкіри голови виконую майже щоденно на протязі вже тривалого часу, але роблю його пальцями. Проте, останнім часом великої популярності набули різного роду щітки та масажери для шкіри голови, звичайно, що я теж вирішила спробувати такий «девайс» і перевірити його ефективність. Обрала щітку-масажер для шкіри голови від українського бренду Nuvi (але виготовлена вона, звичайно ж, у Китаї).

А тепер більш детально про цю щітку.

Щітка-масажер для шкіри голови Nuvi

Дизайн у щіточки дуже миловидний та стильний! Вона візуально складається із двох частин – верхньої пластикової золотого кольору, на якій є спеціальна маленька ручка для зручного тримання щітки в руці (завдяки ній щітка справді гарно фіксується в долоні та не вислизає під час масажу) та нижньої силіконової, з якої виступають зубчики різної довжини та ширини.

За трохи більше як місяць щоденного користування та щотижневого миття фарба не облізла, але зубчики трохи вигнулися в різні боки – не сильно, але помітно.

На дотик силіконові зубчики м’які та дуже приємні, але при контакті зі шкірою голови відчувається твердість та жорсткуватість, що вимагає робити масаж дуже акуратно та легенько.

Масаж шкіри голови я виконую щоденно ввечері – спочатку пальцями, а потім продовжую з використанням цієї щітки. Масажую шкіру голови дуже акуратно, круговими рухами, обробляючи кожен сантиметр шкіри.

Роблю масаж щіткою близько п’яти хвилин. Але торкаюсь до шкіри дуже акуратно та легенько, інакше, якщо робити масаж більш інтенсивно – щітка видиратиме волосся, бо зубчики, все ж таки, як на мене, трохи жорсткуваті (принаймні мені хотілося б відчувати більшу м’якість).

Але після масажу відчуття дуже приємні – відчувається якесь неймовірне тепло та розслаблення, тобто прилив крові дійсно відбувається, що нам і требувалось.

Ще мені дуже подобається робити цією щіткою масаж шиї – останній час вона мене добряче поболює, - на цій зоні вже можна робити масаж більш інтенсивно!) Після масажу також відчувається дуже непогане розслаблення, больові відчуття проходять, або значно зменшуються. А якщо не лінуватися зробити зарядку – то взагалі красота!)))

Популярним є й використання таких щіток під час миття голови, але я таким чином її не використовую – просто вважаю це зайвим та не зовсім виправданим… Шампунь я вспінюю завжди в руках, аж потім наношу на шкіру голови та мию її, масажуючи, пальцями. Щітка мені в цьому ділі просто не потрібна, та й вологе волосся значно уразливіше, якщо ж щітка може видирати волосся сухим, то що вже говорити про вологе… Але тут кожному своє, звичайно…

Ну і не забувайте, звичайно, хоч раз у тиждень гарно промивати щіточку з милом під проточною водою, щоб зберегти її охайний вигляд та не переносити забруднення і бактерії на шкіру голови.

В якості висновку скажу, що щітка-масажер для шкіри голови Nuvi, в цілому, досить непоганий аксесуар для додаткового масажу шкіри голови – має стильний дизайн та справді сприяє приливу крові до верхніх шарів шкіри, проте масаж пальцями вона не замінить! Зубчики таки трохи жорсткуваті, при неакуратних рухах може видирати волосся. Тому, насправді, ніякий аксесуар не замінить масаж шкіри голови просто пальцями ні по ефективності, ні по дбайливості виконання. Але про покупку я не шкодую, такий косметичний аксесуар має місце бути, тому, за потреби, чи якщо просто дуже хочеться спробувати, то рекомендую, тим більше, що ціна на цю щітку більш ніж доступна, а якість непогана!