Yuriivna 🌸

Олійне мило Babe laboratory для чутливої шкіри 🚿

Олійне мило Babe laboratory для чутливої шкіри 🚿
Олійне мило Babe laboratory для чутливої шкіри 🚿


Щось нове,цікаве та незвичайне на перший погляд,а по факту цей засіб Ваша чутлива шкіра оцінить по самий високій шкалі оцінювання.
На фото міні-формат,на сайті вказано ще як travel size.Об'ємом 100 мл.
Що сподобалось?
Пакування однозначно має багато переваг.

По-перше це захисний стопер,загалом це дуже зручна та потрібна річ,тому що,як тільки потрібно буде взяти засіб у подорож або поїздку,Ви не будете турбуватися,про те,що мило протече,тому для таких неприємних ситуацій існує ось такий захист.
По -друге це дозатор,зручний та безпроблемний,працює добре,не крихкий та за досить довгий час не зламався.
Далі відзначу мінімалістичний дизайн,мені таке до вподоби.
Консистенція та чому саме олійне мило?
Часто буває так,що у самому питанні є відповідь,ось тут такий випадок.
Консистенція і справді олійки,мило рідке,при контакті з водою утворює піну,має прозоро-персиковий колір та легкий квітковий аромат,відчувається у ароматі натуральність,немає різкої віддушки,немає хімозності.
Таке олійне мило просто незамінний засіб для чутливої та схильної до алергічних реакцій шкіри.
Я не скажу,що у мене алергічна шкіра,але це мило заспокоює шкіру при різних почервоніннях,мило не провокує ще більше подразнення та мінімалізує свербіж шкіри,якщо він вже є.
Часто,наприклад у холодну погоду можно перемерзнути і шкіра як правило реагує тим,що саме і з'являються почервоніння,подразнення,тому такий засіб це просто must have + зволожуючий крем і шкіра вмить заспокоюється.

Все начебто доволі непогано,так є парфумована віддушка,але є один дуже "цікавий" інгредієнт у складі,який мене дуже засмутив,можливо виробник це виключить далі зі складу,це БУТИЛ ФЕНІЛ МЕТИЛПРОПІОНАЛЬ,дана складова засобу заборонена в ЄС,причиною є те,що ця складова може викликати алергічні реакції та подразнення шкіри.Якщо чесно,то тут виникає дещо дисонанс,засіб який призначений для чутливої шкіри містить інгредієнт,який може це все спровокувати,але скажу відверто,у мене мило не викликало абсолютно ніяких негативних реакцій,а навпаки якісна заміна гель-душу,особливо якщо шкіра має подразнення та інші побічні реакції від зовнішніх чинників.На сайтах є позитивні відгуки від інших користувачів,також є люди,які на постійній основі користуються цим засобом та задоволені.
Тому тут тільки вся надія на виробника,можливо він перегляне склад,тому що засіб загалом має багато переваг,окрім складової,яка викликає сумнівне враження,хоча я з цим засобом подружилася с першого використання.

Олійне мило Babe laboratory для чутливої шкіри 🚿
Олійне мило Babe laboratory для чутливої шкіри 🚿