Juli Butik

Зволожуючий шампунь для сухого і неслухняного волосся Echosline S2 Hydrating Shampoo

Зволожуючий шампунь для сухого і неслухняного волосся Echosline S2 Hydrating Shampoo

Саме від якісного шампуня залежить краса та здоровий вигляд волосся. Чесно скажу що шампунь мені не зайшов( Не зрозумілий продукт. В описі написано що він повинен живити та зволожувати волосся та цього ефекту я не помітила.

Склад шампуня не дуже хороший в ньому присутні сульфати, консерванти, парабени, ароматизатори які здатні викликати подразнення та алергічні реакції. Та є й хороші інгридієнти такі як фітопептиди які отримані з пшениці.

Консистенція не дуже рідка, прозора. Шампунь має дуже сильний аромат карамелі, я б сказала навіть занадто сильний та хімічний. Добре піниться від не великої кількості шампуня, економічний в використані. Змивається добре, немає відчуття не промитого волосся.

Після використання обов'язково потрібен бальзам так як сильно плутається волосся. Шампунь об'єму волоссю не додав. В мене викликав свербіж шкіри голови та волосся швидже стало жирніти.

Aqua (Water) - вода, один із основних компонентів (Цілком безпечно)

Sodium Laureth Sulfate - аніонні ПАР, емульгатор. Використовується для отримання піномиючих засобів, має високу миючу здатність. (Допустимо)

Sodium Cocoamphoacetate - м'який амфотерний ПАР. Піноутворювач, очищувальний агент, кондиціонер. (Безпечно)

Sodium Myreth Sulfate - миючий засіб подібний до лауретсульфату натрію. (Допустимо)

Cocamidopropyl Betaine - регулятор в'язкості, ПАР/очищувач. Має м'яку дію. Може використовуватись у косметиці "натурального напряму". (Допустимо)

Parfum (Fragrance) - парфумування. (Середня безпека)

Citric Acid - лимонна кислота, використовується як консервант, розріджувач, модифікатор рН. (Цілком безпечно)

Hydrolyzed Wheat Protein - фітопептиди які отримані з пшениці і містять глютен (крохмаль пшениці). Можуть викликати алергічні реакції. (Цілком безпечно)

Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride - регулятор в'язкості, кондиціонуюча добавка. Сприяє збільшенню обсягу волосся, полегшує розчесування, надає блиск. (Безпечно)

Sodium Chloride - регулято в'язкості. (Цілком безпечний)

Triethylene Glycol - полімер етиленоксиду спирту. Ароматичний інгредієнт і агент що знижує в'язкість. (Безпечно)

Benzyl Alcohol - бензиловий спирт використовується в парфумерії як розчинник, консервант, фіксатор та запашна речовина. Здатний викликати алергічні реакції. (Допустимо)

Propylene Glycol - розчинник, регулятор в'язкості, зволожувач. (Допустимо)

PEG-5 Cocomonium Methosulfate - інгредієнт на основі кокосових горіхів. Зменшує електростатичний заряд, має в'яжучу та пом'якшувальну дію. (Допустимо)

Sodium Glutamate - емульгатор, ПАР/очищення, сіль глутамінової кислоти. Використовується як антиоксидант та пом'якшувальний компонент. (Безпечно)

Sodium Benzoate - натрієва сіль бензойної кислоти, використовується як антисептик та консервант. (Безпечно)

Phenoxyethanol - консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Існують суперечливі дані про його безпеку. Найбільше занепокоєння викликано зареєстрованими випадками поганої реакції шкіри та взаємодії нервової системи у немовлят. Може накопичуватись. (Допустимо)

Sodium Cocoyl Glutamate - ПАР/очищення, отримують з природних джерел, таких як кокосова олія, пальмова олія і ферментований цукор (або виготовляють синтетично). Захищає шкіру від висихання і зберігає вологість є м'якою поверхнево-активною речовиною. (Безпечно)

Hydrolyzed Milk Protein - гідролізат протеїнів молока, одержуваних кислотним, лужним або ферментним гідролізом. Містять велику кількість полярних амінокислот, пептидів, сахариди і здатні надавати ефективну зволожуючу дію та відновлює пошкоджену структуру волосся. (Цілком безпечно)

Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein - не є веганським. Це хімічно змінена форма казеїну, яка одержується з молока ссавців, що містяться в неволі. Використовується в косметиці як кондиціонер для волосся та шкіри та антистатичний засіб. Завдяки своєму катіонному характеру він може адсорбуватися на пошкодженій частині волосся, дуже ефективно відновлювати та покращувати текстуру. (Безпечно)

Methylchloroisothiazolinone Methulisothiazolinone - суміш консервантів, нетоксичні антибактеріальні компоненти, які мають широкий спектр протимікробної дії. Лабораторні дослідження клітин головного мозку ссавців показують, що метилізотіазолінон може бути нейротоксичним. (Середня безпека)

Magnesium Chloride - магнієва сіль соляної кислоти, надає протизапальну дію, регулює потовиділення, надає в'яжучу та підсушуючу дії. Основне застосування – регулятор в'язкості. (Цілком безпечно)

Magnesium Nitrate - неорганічна сіль (Безпечно)

Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride - використовується як регулятор в'язкості, кондиціонер для волосся та інгредієнт плівкоутворювача. Жодних несприятливих побічних ефектів не виявлено. (Допустимо)

Sodium Hydroxide - сильний луг, дуже корозійний, залишає сильні опіки. Може завдати серйозної шкоди очам. Шкідливий при контакті зі шкірою або при вдиханні. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями. (Середня безпека)

Ethylhexylglycerin - один із найсильніших «зелених» консервантів, за силою порівняний із парабеновими аналогами. Одержують із різних зернових культур. (Безпечно)

Tetrasodium Glutamate Diacetate - є безпечним синтетичним хелатуючим агентом природного походження. Використовується в кількості до 1%, щоб підвищити ефективність консервантів, дозволяючи використовувати менші кількості, ніж зазвичай, без шкоди для ефективності. (Безпечно)