Alyona Fedyk

Блиск Кіko у відтінку 06

Блиск Кіko у відтінку 06

Ви знаєте мою безмежну любов до серії 3D Hydra Lipgloss. Про ці крихітки я розповідала ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/747/. А сьогодні просто доповнення, бо я полюбила новий відтінок.

Чесно, на “шісточку” я задивлялась вже давно, але у флаконі він здавався мені надто блідим. Добре, що одного разу моя рука таки потягнулась до нього і я затестила його на руці.

Candy Rose (що для мене вже дивно, бо він далеко не candy, і тим паче не rose:)) виявився дуже ніжним і природним на губах. Я б назвала його радше молочно-персиковим, аніж рожевим.

Розповідати про сам блиск вже не буду в деталях, бо про нього розповіла в попередньому дописі (прикріпила у підзаголовку), але знову ж скажу, що ця серія не може не закохати в себе.

Дуже приємні на губах, надзвичайно вдала палітра з 30 відтінків, фантастичний дизайн, зручний аплікатор і, звісно, фініш на будь-який смак – і лаковий, і шимерний… Словом, тут є де розгулятись:)

Здається, наступна моя “зупинка” – 12 Pearly Amaryllis Red:) Чесно, він мене зачаровує. Якщо маєте що сказати про нього – діліться в коментах. А якщо є реальні свотчі на губах – то одразу йдіть до мене в обійми))) Всім гарного дня!