Христина 🌺

Яка особливість туші за 1200+ грн?

Яка особливість туші за 1200+ грн?

Цього року я зробила собі подарунок...і купила найдорожчу туш за всю історію мого макіяжу😳. Що мене спонукало до цього кроку? Не знаю... Можливо те, що я дуже хотіла щось спробувати від цієї фірми. Також те, що були класні знижки...і по ціні однієї туші я купила цілий набір: туш, міні помаду і міні олівець. А може те, що просто захотілось якогось подарунку собі...Або все разом взяте😅.

В мене було дуже багато різноЇ туші...найдорожча була від Mary Kay. Та всі вони мені були практично однакові, ефект від них теж. Тому я завжди купувала туш від Eveline. Там класна якість і бюджетна ціна. І вважала, що не потрібно переплачувати за туш...

На кожен день- так, тут згідна. Я і надалі користуюся або Eveline або Heimish. А на святковий макіяж...тут вже інша історія...

Яка особливість туші за 1200+ грн?

Тут дуже класна упаковка...металева, важка, естетична. В мене такої ніколи не було. Я її впізнаю з закритими очима серед сотні інших саме по цьому флаконі.

Друге- це запах...також вперше користуюся тушшю, яка б так класно пахла...тут теж вона виділяється серед інших.

Наступне- дуже зручна щіточка. Вона тааак гарно прочісує вії, розділяє їх...туш взагалі не злипається, не утворює грудочки. Щітка досить велика і груба, але дуже легко наносити туш.

Віі не обтяжені нею, я не відчуваю, що вони намальовані ( в мене від деякої туші є ефект обтяження вій: таке враження, ніби по кілограму чогось на них висить.. ледве 3 години витримую).

Туш не тече, не осипається...навіть не знаю, що ще сказати...вона ідеальна... Намалювалася зранку і до самого вечора я була впевнена за свій макіяж.

Чи купила б я її ще раз...мабуть, що так ( але знову по знижках😜). Бюджет бюджетом, але люкс- це зовсім інша пісня...

І тут я впевнено можу сказати: це, дійсно, найкраща туш, якою я коли- небудь користувалася)

P.S. На фото туш нанесена тільки один раз...я зрозуміла, що цього буде цілком достатньо.