Євгенія 👩

Дівчатка, будьте обережні ❌

Дівчатка, будьте обережні ❌
Дівчатка, будьте обережні ❌

Всім привіт✌️

Не думала, що колись у моєму профілі з'явиться допис про звичайні щоденні прокладки, але мені щиро хочеться застерегти вас від їхньої покупки.

* Пропустимо ліричну частину про те, що будь-які щоденні прокладки - це зло), іноді все ж таки вони необхідні.

Зазвичай, я користуюсь щоденними прокладками від Kotex, ніколи жодних нарікань до них не було, все подобалося. На цей раз, в магазині не було звичних для мене Kotex в конвертиках, але були Lidie by Kotex. Звичайно, що я їх схопила, через те що там написано "Kotex" - бренд, якому я довіряю. Вже вдома я побачила, що то якийсь Lidie, та ще й з ароматизатором🤦, але вирішила все ж таки спробувати. Розповідаю, що з того вийшло 👇

Прокладки представлені в класичній картонній коробці, відкривається упаковка зручно - вгору, також можна закріплювати верхню частину назад.

Усередині упаковки 50 прокладок вони акуратно лежать одна на одній і вже в коробці видно, що вони дуже тоненькі.

* Я вважаю, що в таких пакуваннях немає гігієнічності, тому що прокладку не візьмеш із собою в сумочку, це таке, варіант для домашнього використання.

Сама прокладка мініатюрна, майже овальної форми, з дуже маленьким звуженням у середині. Вона дуже тоненька, як аркуш паперу, зовсім не виділяється під білизною.

Прокладка біла, її прикрашають візерунки у вигляді метеликів, які, скоріш за все, відповідають за повітропроникність, тому що інших якихось отворів на прокладці немає.

Матеріал м'який, приємний до шкіри, спочатку я подумала, що це бавовна, але виявилося, що - целюлоза.

На нижній частині є виїмка без захисного папірця, за неї зручно підчепитися, щоб його зняти. Клейкий шар досить липкий, приклеюється добре, але все одно, прокладка може сповзати.

Я ненавиджу, коли в таких засобах гігієни є хоч якийсь ароматизатор. В даному випадку, я не звернула увагу на те, що він є, та й взагалі, я думала, що ароматизовані прокладки - це пережиток минулого, але ні...

Виробник називає цей аромат дуже мило - "легкий аромат ромашки".

За фактом – це термоядерний запах якихось дешевих квіткових парфумів, аромат дуже насичений, його чути навіть через кілька шарів одягу. Плюс до всього, він заполонив усю ванну кімнату, залишається на білизні і навіть на шкірі.

Аромат жахливий, недоречний, нудотний.

  • Прокладка спочатку начебто міцно фіксується, але в процесі носіння постійно загинається і тре шкіру.
  • Знімається легко, не рветься.
  • Вбирають вологу непогано.
  • Створюють парниковий ефект + постійне відчуття вологості.

Я використала всього 2 прокладки. При використанні першої прокладки я тільки задихалася від "прекрасного" аромату, а при використанні другої - вже відчула печіння і свербіж. Зрозуміла, що почалася алергічна реакція, швиденько пішла в душ і виявила, що вся шкіра яскраво-бордового кольору, у тому числі й на слизовій оболонці + до всього, з'явилася набряклість.

Антигістамінні таблетки та спринцювання трохи покращили ситуацію, але повністю від симптомів не позбавили. У результаті, записалася до лікаря(.

У мене це перший випадок такої сильної алергічної реакції на прокладки. Здивована, що на них такі гарні відгуки, бо вони жахливі.

Не раджу, обходьте їх 10 дорогою.