O_Skomska

Винна 🍷 терапія для обличчя від Holika Holika

Винна 🍷 терапія для обличчя від Holika Holika

Хочу познайомити вас з нічною маскою для обличчя Holika Holika Wine Therapy Sleeping з екстрактом білого вина, яку я отримала в подарунок від подружки .

Коли взяла її в руки - відразу хочеться роздивитись пакування. Красива коробочка, гарне тиснення літер , а в середині стильна баночка, колір якої в мене асоціюється із пляшкою для білого вина) і мій манікюр так в тему))) гарні , золоті літери , та кришечка з тисненням , яка імітує дерев'яну фактуру. . Виглядає дуже стильно .

Винна 🍷 терапія для обличчя від Holika Holika
Винна 🍷 терапія для обличчя від Holika Holika

Баночка має захисну плівку, також є спеціальна лопатка для маски, це дуже зручно та продумано.

Маска-желе «Винна терапія» створена на основі білого вина (Bourgogne Chardonnay) , ніацинаміду, мультифруктового комплексу та АНА-кислот, також містить комплекс рослинних екстрактів, отриманих із апельсина, чорниці, лимона, цукрового клена й очерету. Завдяки цим унікальним компонентам, підтримується тонус шкіри, здійснюється помітне зміцнення, збільшується швидкість регенерації клітин.

З історії - позитивний ефект білого вина на шкіру став відомий красуням-аристократкам ще у XVIII столітті. За допомогою цього напою вони освіжали, освітлювали та омолоджували шкіру, а зовнішнє застосування червоного вина(адже є ще маска на його основі) допомагало зміцнювати капіляри.

Спосіб застосування:

Потрібно нанести достатньо маски на обличчя на останньому етапі звичайного догляду за 10-15 хв до сну. Поступово розподілити по шкірі, та залишити на ніч. Використовувати маску потрібно 1-2 рази на тиждень.

Враження:

Маска має дуже приємний, легкий аромат , текстура ніжна, желеподібна.

Після використання шкіра добре зволожена, ніби наповнена вологою, гладенька.

Як на мене дуже цікавий , стильний та ефективний продукт від якого лише позитивні враження. Тому , якщо ви маєте подружку, яка полюбляє вінішко ))) це чудовий подарунок!)