MERMADE

Адвент календар від Mermade🧜‍♀

Адвент календар від Mermade🧜‍♀

Ви писали і питали про новорічну серію від Mermade 🎄, але ж ми обіцяли вас здивувати…

Тож цього року зустрічайте загадковий, яскравий та дуже святковий адвент календар, де вмістилися 12 ТОПових продуктів, які вже встигли завоювати вашу любов та довіру.

Ми зібрали асортимент, який задовольнить навіть найпримхливішу принцесу 👸, та забезпечить її якісним і турботливим доглядом. А естетичне пакування, має свої секретики.

Адвент виконаний в кольорах, що відповідають року зеленого Дракона 🐉, і куди ж ми без рожевого 💗

Одразу під верхньою кришкою ви знайдете символи нового року - шампанське🥂, бенгальський вогник 🎇 та записку з найзаповітнішим бажанням 📝 (напишіть його і диво обов’язково станеться).

Далі ще один крок, під ніжно-рожевим язичком, на вас чекають дванадцять гарненьких коробочок 📦, в яких будуть ті самі бажані продукти, про які ти читала і так хотіла спробувати. Відкриття кожної з них наче гра, адже ти не знаєш під яким номером що заховалося.

Адвент календар від Mermade🧜‍♀

❄️ "Зволожуючі гідрогелеві патчі під очі MERMADE Hyaluronic 60 шт": Якщо твій план дивитися усі частини "Один вдома" аж до ранку, то ці крихітки точно стануть у нагоді. Вони з легкістю впораються з наслідками Новорічної ночі - знімуть набряки, вирівняють рельєф та подарують необхідне зволоження.

❄️ "Ультразволожуючий крем-флюїд для обличчя Hydrovance & Mango Butter 70 г": Ніжний крем-флюїд з ефектом супер зволоження зробить все, щоб ти забула що таке сухість шкіри, навіть коли усі обігрівачі навколо будуть працювати на максимум.

❄️ “Ензимна маска для очищення шкіри обличчя MERMADE Prozymex HBT & Hygroplex HHG 50 мл": Перенесись в атмосферу справжнього зимового дня, коли обличчя трохи пощипує від морозу - це все завдяки дії ензимів, які відлущують, полірують та відновлюють шкіру на клітинному рівні.

❄️ "Балансуючий гель для вмивання обличчя MERMADE BioDtox & Hyaluronic Acid 50 мл": Гель для вмивання, завдяки якому ти зможеш очистити свою шкіру не тільки від себуму та забруднень, а й від усіх торішній турбот.

❄️ "Парфумований лосьйон для тіла MERMADE Countrycation 100 мл": Посеред буденних справ так хочеться зануритись в безтурботность та відчути тепло, що дарує аромат стиглих соковитих яблук зігрітих сонячними променями.

❄️ "Парфумований гель для душу MERMADE Countrycation100 мл": Як найтепліші спогади про відпочинок у бабусиному домі, який оповитий ароматами найсмачніших яблучних пирогів та затишку.

❄️ "Скраб-пілінг для шкіри голови MERMADE АНА Acid & Silk protein 100 мл": Забудь про щоденне виснажливе миття голови та подаруй своєму волоссю чистоту, яка буде зберігатися довше впродовж усіх зимових свят.

❄️ "Зволожуючий бальзам для губ MERMADE Champagne 10 г": Подаруй своїм губкам зволоження та сяйво, наче відблиски святкових гірлянд, завдяки цьому бальзаму з ароматом шампанського.

❄️ "Балансуючий тонік-міст для обличчя MERMADE Hydrovance & Iceland Moss Extract 85 мл": Ідеальне завершення твого догляду за обличчям це зручний тонік, який допоможе тобі збалансувати рівень Ph та заспокоїти шкіру, щоб ти не відволікалась від приємних новорічних клопотів на сухість та подразнення.

❄️ "Цукровий скраб для тіла MERMADE Champagne 250 г": Побалуй свою шкіру цукровим скрабом з грайливим ароматом шампанського, який зробить її гладкою та подарує їй легке золотисте сяйво під час нанесення.

❄️ "Шампунь для зміцнення та сяйва волосся MERMADE Keratin & Pro-vitamin B5 85 мл": Цей шампунь з кератином подарує твоєму волоссю міцність та сяйво наче з північного полюса. Справжня зимова казка.

❄️ "Кондиціонер для зміцнення та сяйва волосся MERMADE Keratin & Pro-vitamin B5 85 мл": Заверши свій догляд за волоссям цим кондиціонером, який зробить твоє волосся м'яким, блискучим та готовим до святкування.

А який подарунок ви попросили цього року у Санта Клауса🎅?