Enkea

Маска Elizavecca

Маска Elizavecca
Маска Elizavecca
Маска Elizavecca

Я давно відмовилася від одноразових масок і самостійно не купую, але ця дісталася мені в подарунок тож використала її.

Бувають у мене такі дні, коли шкіра виглядає, м'яко кажучи, не так як би мені хотілося: з'являються сухості і підшкірні висипи. Згадала, що десь у запасах маю дві маски, ця більше підходила під мою наявну проблему.

Маска чорного кольору ( ще б пак, вона ж вугільна😏) зі щільного матеріалу, добре просочена, але при цьому з неї не тече і не крапає. Я переймалася за запах, адже вона з медом, а все медове не дуже подобається, але страхи мої не виправдались. Аромат скоріше косметичний і не яскраво виражений, абсолютно не заважає протягом 15 хв.

Маска не висихає і комфортно відчувається, не сповзає, лекало, для мене, виявилось зручним.

Тож чи допомогла вона мені з проблемою? На моє здивування, так🤯, скажу чесно - нічого від неї не очікувала, за відносно невелику ціну, але вона допомогла швидше привести мою шкіру в стабільний стан і прибрала сухість. Після процедури шкіра гарно зволожена та написана, бархатиста на дотик.

Хоч я і не полюбляю такий формат продукту, але цю маску однозначно матиму в арсеналі для екстреної та пришвидшеної допомоги моєму обличчю. І вам також раджу мати таку, бо за свою ціну це прекрасний засіб🦦.

Enkea
20
Підписники
0