Олена Романюк

Nook Curly Milk Молочко для кучерявого та неслухняного волосся

Nook Curly Milk Молочко для кучерявого та неслухняного волосся

Італійський бренд Nook представлений на MakeUp різними цікавими засобами по догляду за волоссям, головне, що багато є у форматі пробнику і можна спробувати маски, сироватки чи молочко за досить прийнятною ціною.

Nook Magic Arganoil Discipline Curly Milk, або молочко для в'юнкого чи неслухняного волосся, можна придбатати у форматі пробника на 10 мл, що достатньо багато.

Мені з довжиною по плечі, вистачає на 2 місяці користування.

Виробник зазначає, що молочко призначено для впорядкування дуже кучерявого, складного та неслухняного хвилястого волосся.

Поради з нанесення від виробника: на вологе волосся, ретельно по всій довжині, дотримуючись природньої форми волосся. Висушити за допомогою диффузора чи природнім шляхом.

Моє волосся світле, натуральне, схильне до хвилястості, тобто може і рівно лежати, а може, як йому заманеться 😅.

Я робила з цим молочком і кучері (тобто наносила вже після етапу миття та "жмакання") , і просто наносила на вологе волосся та прочісувала Tangle Tizzer, щоб був ефект рівного волосся. Феном я не користуюся.

Другий варіант мені подобається більше, моє волосся виглядає краще, щільніше, не плутається при вітряній погоді і не виглядає "склеяним" , наче на ньому не одна жменька бальзамів та масок.

Склад: вода, cyclopentasiloxane (речовина з кисню та силікону), цетеаріл алкоголь (жирний спирт), кватерніум - 82 (теж силікон, антистатик, добре працює на пошкодженому волоссі), арганова олія, олія солоду, різні амінокислоти, консерванти та стабілізатори. Аромат, як в крему, типу Nivea.

Отже, я не знаю, чи схвалили б дівчата, які практикують "кучерявий догляд" за волоссям, це молочко, бо склад не бездоганний, з силіконами.

Мій висновок та поради:

Мені молочко подобається, з моїм волоссям, яке застигло на межі незрозумілої текстури 😅, це класний варіант.

Нижче фото мого волосся після шампуню та бальзаму Comex та молочка Nook, висушене природним шляхом, без укладки. Волосся не стригла три місяці, тож, зріз не дуже чіткий.

Якщо засоби Comex залишають пухнастість, то молочко Nook мені її прибирає та впорядковує пасма.

До речі, за 3 місяці після рівняння кінчиків волосся, з цим молочком + продукція Comex, я не бачу посіченого, зовсім.

Молочко варто спробувати, якщо олійки чи спреї для довжини жирнять волосся, але хочеться, щоб волосся лежало охайно та не стирчало після миття + класний ефект ущільнення та гладкості.

Дякую, що читали ❤

Nook Curly Milk Молочко для кучерявого та неслухняного волосся