Juli Butik

Тонізувальний лосьйон для обличчя Nikk Mole Fresh Toning Lotion

Тонізувальний лосьйон для обличчя Nikk Mole Fresh Toning Lotion

Випадково натрапила на цей лосьйон і вирішила його затестити, та точно не прогадала. Він показав себе дуже непогано.

Прозора водичка, яка має косметичну квіткову віддушку. Мені аромат сподобався. Не слід очікувати від цього лосьйону чогось неймовірного та всеж свою функцію він виконує добре. Для моєї комбінованої шкіри ідеально підійшов. Після використання не має відчуття липкості, він не сушить шкіру, не викликав в мене подразнень та висипань, добре та делікатно очищує. Надає шкірі матуючий ефект. Лосьйон має непоганий склад.

Aqua - розчинник, один із основних інгредієнтів (Цілком безпечно)

Beta-Glucan - водорозчинний моносахарид. Вводиться у засоби догляду за шкірою як зволожуючий компонент, що залишає на шкірі тонку еластичну плівку. Сприяє покращенню текстури готових виробів. (Безпечно)

PEG-40 Hydrogenated Castor Oil - емульгатор, ПАР/очищення. Гідрогенізована касторова олія має заспокійливу та пом'якшувальну дію. (Допустимо)

Betaine - зволожувач. Отримується з цукрового буряка. Рекомендується для чутливої ​​та проблемної шкіри, а також для дитячої косметики та зубних паст. (Цілком безпечно)

Hydrolyzed Wheat Protein - зволожувач. Фітопептиди які отримані з пшениці та містять глютен. Може викликати алергічні реакції. Зволожює, поліпшує вологість шкіри. (Цілком безпечно)

Panthenol - Заспокійливий, зволожувач. У косметиці застосовується О-і О, L-пантеноли як провітамін В5 Має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію. (Цілком безпечно)

Gluconolactone - ексфоліант, хелати. Органічна карбоксильна кислота підтримуює необхідний рівень зволоження, є природним антиоксидантом. Корисний для проблемної шкіри, бар'єрні та захисні системи якої порушені, ефективний щодо акне. Коригує симптоми фотостаріння, покращує еластичність шкіри шляхом зміцнення колагену та еластину. Має легкі консервуючі властивості. (Цілком безпечно)

CO2 Aloe Barbadensis Leaf Extract - заспокійливий, зволожувач, емолент. Пом'якшує шкіру, знімає роздратування. Сприяє загоєнню, має протизапальну дію. Чинить антиалергічну та протизапальну дію, прискорює процеси регенерації в організмі, захищає від вільних радикалів та збільшує синтез колагену, стимулює обмінні процеси, тонізує та зволожує шкіру. В результаті наукових досліджень було виявлено, що екстракт цілого необробленого листя Алое вера має канцерогенну активність і викликає пухлини товстого кишечника у піддослідних щурів. У чому різниця між обробленим та необробленим Алое? У процесі обробки відбувається видалення деяких компонентів з листя алое віра, у тому числі антрахінонів, які забезпечують проносну дію алое. (Допустимо)

Urea - зволожувач. Сечовину синтезують з аміаку та діоксиду вуглецю. Використовують як антисептик, зволожуючий і дезодоруючий компонент. (Цілком безпечно)

Ethylhexylglycerin - дезодорант, консервант. Один із найсильніших «зелених» консервантів, за силою порівняний із парабеновими аналогами. Одержують із різних зернових культур. (Безпечно)

Phenoxyethanol - консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. В даний час FDA дозволяє використовувати цей інгредієнт в косметиці, а також як непряму харчову добавку. Вважається, що феноксіетанол спричиняє пошкодження центральної нервової системи у немовлят. Однак не існує відомого значного ризику для матері чи інших здорових дорослих без алергії. Вам слід уникати цієї хімікати, якщо ви: маєте алергію на нього, вагітні, на грудному вигодовуванні. Однак, якщо ви здорова доросла людина без історії контактного дерматиту, вам, ймовірно, не потрібно турбуватися про вплив через косметику в концентрації нижче 1%. Однак вам слід пам’ятати про накладання занадто великої кількості продуктів, що містять цей інгредієнт, оскільки він може накопичуватися. (Допустимо)

Parfum - віддушка парфумерна. (Середня безпека)