Alyona Fedyk

Туш-помпа Diorshow Pump’N’Volume HD: чому такі кардинально різні відгуки?

Туш-помпа Diorshow Pump’N’Volume HD: чому такі кардинально різні відгуки?

Сьогодні я роблю огляд на туш Dior Diorshow Pump’N’Volume HD Mascara (саме з приставкою HD). Вона має дещо вдосконалену формулу звичайної Diorshow Pump’N’Volume, але до обіцяного об’єму XXL додається ще й неймовірний ефект HD. Туш створена саме для об’єму – ідеальний варіант для мене. Але і тут на мене чекала “пастка”: щіточка то силіконова, однак візуально вона дуже схожа на натуральну. Та й по відчуттям вона не така жорстка, як інші.

Туш-помпа Diorshow Pump’N’Volume HD: чому такі кардинально різні відгуки?
Туш-помпа Diorshow Pump’N’Volume HD: чому такі кардинально різні відгуки?

Обіцянки про те, що туш збільшує об’єм на 94%, особисто для мене справдились. Вона гарно розпушує вії – і це факт. На фото видно і об’єм. Неймовірний результат, як на два шари.

Diorshow Pump 'N' Volume HD відома своїм цікавим дизайном. На перший погляд – це звичайна туба, але якщо придивитись, то по центру з двох сторін є невеличкі вм’ятини. Резинова частина флакону дозволяє наліпити на щіточку більшу кількість туші, якщо це потрібно. Зручно, коли туш вже закінчується: можна використовувати її значно довше. Стиснути флакон – відкрити його – дістати щіточку – нафарбувати вії. Легкий алгоритм для дійсно красивих вій. Важливо! Будьте обережні при стисканні туби, адже на еластомерній щіточці може опинитись завелика кількість туші, що 100% приведе до грудочок.

Натуральна формула містить доглядові компоненти. Не знаю, як ви, дівчатка, але я точно від жодної туші не бачила якогось крутого доглядового ефекту. Вії не посипались – значить все ок. То може це і мається на увазі?:) Але вже раз огляд, то мушу сказати: формула містить вітамін В5 та екстракт бавовни. А ще французькі спеціалісти зайшли на корейську територію:) Туш Diorshow Pump 'N' Volume HD – термо. Вона змивається теплою водою. От чого точно не очікувала від Dior.

Засіб відноситься до професійної серії Dior. Можна помітити, що навіть рекламна кампанія демонструє наявність цієї туші у візажистів, які фарбують моделей на бекстейджі перед показом. Ну, моделі на подіумі точно не плачуть, та й вітер в очі їм не задуває, сніг не мете… Тому не дуже об’єктивно оцінювати стійкість засобу по цьому критерію. Але я провела свій, не модельний краш-тест, який дав мені зрозуміти: туш дійсно стійка, не сиплеться та не тече. Формула не водостійка, тому не варто дуже надіятись на те, що вона перенесе ваші сльози щастя і крехтіння на орбітреці:) Для щоденного мейкапу в офіс або для вечірнього – варіант непоганий.