olena_glossy

Малючок у бардачок 🚗

Малючок у бардачок 🚗

Чарівна качечка з'явилася у мене завдяки чоловіку💕. Зізнаюсь, я завжди вважала себе занадто серйозною для таких «мімімішних» штучок. 🤔 Треба виправлятись)

Живильний крем для рук Mr.Scrubber Magic Duck With Shea Butter

Пакування. Компактна пластикова баночка об'ємом 50 мл, саме те, що потрібно для бардачка машини. Мимовільно подумала поселити крем в сумку, але передумала. Таки вважаю, що для сумки чи рюкзака надійніший варіант - тюбик на закрутку.

Дизайн - справжня милість, качечка в короні з зірочками та бульбашками.

Склад. Виробник зазначає, що цей крем на основі цінного масла ши, олії аргани та абрикосової кісточки. Приємно відзначити, що це не порожні слова виробника. Перші п'ять інгредієнтів складу - вода, масло ши, олія абрикосової кісточки, гліцерин та арганова олія. Також є допустимі консерванти, барвник та парфумерна віддушка.

Враження про використання. Кремчик приємного рожевого кольору та доволі густий. Аромат солодкий, наче якась дитяча жувальна гумка.

Після нанесення відчувається, що крем жирненький і у складі є багато масел. Головне – не переборщити, достатньо маленької горошинки для відчуття зволоження та доглянуті. Якщо переборщити – отримаєте відчуття масних рук, але при правильному дозуванні, він наче огортає руки захисною плівкою та добре зволожує. Крем потребує кілька хвилин для поглинання.

Хочу також додати, що Mr.Scrubber – український виробник косметики, що також гріє мою душу 💙💛

Малючок у бардачок 🚗