Віра П

Відгук на продукцію O'bays

Відгук на продукцію O'bays

Хочу поділитися враженнями від продуктів O'BAYS.


Почну з блиску для губ O’BAYS Diamond Lip Gloss. У мене блиск у відтінку "персик", приємний у використанні, з легкою текстурою, не липкий. Відтінок дуже гарний, природній. Шимер надає красивого мерехтіння, але це сяйво недовготривале. Через дві години, після нанесення, від шимеру не залишилося і сліду. Але губи залишалися гарно зволоженими, доглянутими. Тобто, якщо мерехтіння не принципово, то сам по собі продукт чудовий . Єдиний недолік - аплікатор для нанесення блиску. Він якийсь надто м'який та навіть при легенькому нанесенні вигинається.


Наступний продукт - туш O’BAYS Ultra Volume Mascara. Щіточка для нанесення туші якась занадто тверда та гостра, дряпає повіки. Я з легкістю пристосовуюсь до нових щіточок, коли змінюю туш, але ця зовсім не зручна у використанні . Що ж стосується туші, то наноситься вона гарно, без грудочок. Але через чотири години туш почала осипатися. Змивається міцеляркою легко, у мене не викликала жодних подразнень.
Загалом , якщо взяти до уваги вартість цих продуктів, то вони досить непогані, але над щіточками та аплікаторами виробнику слід попрацювати.