Alyona Fedyk

WoodWick Crimson Berries: суміш зимових ягід, хвої, гвоздики, яблука та груші

WoodWick Crimson Berries: суміш зимових ягід, хвої, гвоздики, яблука та груші

Напевно, нікого з вас, мої любі дівчатка, не потрібно знайомити з цим брендом. Коли я писала про свічку Mareve, ваші думки в коментарях різнилися: хтось казав, що до WoodWick їй далеко, хтось – що різниці практично немає:) Мої слова про те, що іноді бюджетний варіант може дійсно бути вдалою альтернативою тоді сприймались з підозрою. Це і зрозуміло, адже на все потрібні докази. Тому я і роблю цей допис, аби разом з вами оцінити, чим WoodWick краща або не краща за більш дешеві свічки з дерев’яним гнітом.

WoodWick Crimson Berries: суміш зимових ягід, хвої, гвоздики, яблука та груші
WoodWick Crimson Berries: суміш зимових ягід, хвої, гвоздики, яблука та груші

Отож, про WoodWick Crimson Berries:

  • Дуже крутий дизайн: свічка виглядає дорого, свічник з прозорого скла має вигнуту форму, трішки схожу до пісочного годинника. А ще дерев’яна кришка, яка зберігає аромат та легко гасить свічку.
  • Дерев’яний гніт дійсно утворює гучний звук при горінні свічки. Тут не буду сперечатись, чути його навіть у сусідній кімнаті, якщо, звісно, в квартирі тиша:) Але перед сном для мене він трішки голосний, оскільки я з тих людей, які звикли розслаблятись і засинати в суцільній тиші. WoodWick вручну виготовляють гноти Pluswick® Innovation, які, за словами самого бренду, “створюють унікальний мультисенсорний досвід звуку, зображення та аромату”. Заради справедливості скажу, що вже давно не унікальний:) Багато брендів створюють свічки з дерев’яними гнітами, але хто з них був першим – тут вже загадка. WoodWick здобули відмінну репутацію, і тут сперечатись немає сенсу.
  • Аромат. Тут справді лише теплі асоціації. Хоч я і не люблю солодкі аромати, але цей не може залишити байдужим. Пряний, десертний, зігріваючий, справді дуже різдвяний мікс нот. Я чую корицю, гвоздику, зацукровані ягоди, акорди ще гарячого яблучного пирога. Аромат стійкий: навіть, коли свічка не горить, то я чую його, заходячи у кімнату, якщо свічка не накрита кришкою. Насиченість для мене така ж, як і у Mareve.
  • Віск. Свічка виконана з якісної суміші парафіну та сої.
  • Танцююче полум’я. Горить дуже енергійно, якщо можна так сказати. За рахунок потріскування гноту, полум’я доволі нестабільне, як і мій настрій:) Воно однозначно не заспокоює, якщо дивитись на нього. Дерев’яний гніт утворює “вогняні ниточки”, але це не дивно, бо коли горять дерев’яні дрова, то ефект таки самий.

З минулого року бренд почав співпрацю з One Tree Planted, зобов’язавшись висадити 75 000 дерев задля відновлення лісів. Причиною такого рішення стали пожежі в Орегоні в 2020 році, спричинені природними умовами та навіть підпалами. Тоді вогнем була знищена дуже велика територія. В цілому, щороку бренд WoodWick задається благою ціллю, пов’язаною саме з відновленням та захистом екології нашої планети. Бренд дуже акуратно підштовхує кожного покупця до корисних дій, виготовляючи свічки з матеріалів, які піддаються переробці. А от дерев’яну кришку можна спалити у каміні:)