Iryna Koval

Derma E Anti-Wrinkle Renewal Cream

Derma E Anti-Wrinkle Renewal Cream

Сьогодні хочу поділитися враженнями від використання відновлювального зволожувального крему з ретинолом від Derma E. Цей продукт став несподіваним відкриттям для мене, і я не можу не поділитися ним з вами.

Почнемо з текстури крему. Він надзвичайно легкий і швидко вбирається, не залишаючи відчуття плівки на шкірі. Вже на етапі нанесення відчувається приємне зволоження. Це робить його ідеальним для використання як вдень, так і вночі.

Аромат нейтральний, без різких віддушок.

Головна перевага цього крему - ретинол. Це форма вітаміну A, яка використовується в косметичних і дерматологічних засобах. Він відомий своїми властивостями сприяння виробленню колагену, поліпшення текстури шкіри та зменшення зморшок.

Що стосується результатів, то за кілька тижнів використання я помітила значне поліпшення стану шкіри. Вона стала гладенькою та більш еластичною, а тон набув однорідного кольору. Жодних висипів чи подразнень крем не викликав. Обличчя виглядає свіжим, а шкіра — здоровою та сяючою.

Ретинол у складі цього крему виявив себе як відмінний союзник у боротьбі за молодість та свіжість шкіри. Я задоволена результатами і можу сміливо рекомендувати вам.

Derma E Anti-Wrinkle Renewal Cream