Pilirina 💛💙

Montale Arabians Tonka на що схожий і до чого тут кінь?

Montale Arabians Tonka на що схожий і до чого тут кінь?
Montale Arabians Tonka на що схожий і до чого тут кінь?

Для початку розберемося з конем

Аромат 2019 року випуску вміщено у вишуканий флакон чорного кольору, прикрашений золотим малюнком коня. А знаєте чому? Бо натхненням для створення аромату стали коні арабської породи, які відрізняються яскравою зовнішністю, витонченістю та грацією, будучи уособленням цієі культури та ідеалом арабськоі краси. Аромат «Король пустелі» (чесно говорячи, сама не розумію, але у перекладі на арабський назва аромату перекладається саме так) — уособлення рис краси чорного арабського скакуна. Ну якось так.

Перейдемо до бази Arabians Tonka

Основні акорди: амбровий, ванільний, шкіряний, пудровий, рожевий, солодкий, теплий, пряний, фужерний, мускусний, удовий.

  • Початкова нота: бергамот, шафран
  • Нота серця: болгарська троянда, уд
  • Кінцева нота: амбра, білий мускус, боби тонка, дубовий мох, цукрова тростина

Що відчуваю я?

Світ монталівських запахів, у який я провалилася, майже як Аліса в кролячу нору. Тут ніби зібрані вершки з усіх хітів Montale і його суттєво осучаснили.

Цукор, троянда, мускус – основні ноти, які я відчуваю. Уд відчуваю, але він тут суто символічний, не випирає і не кричить, як більшість його побратимів. Він теплий за рахунок бобів тонкого і коричневого цукру в базових нотах, що залишають спокусливий шлейф.

Щодо цукровості, то вона грає і переливається весь час - відчуваю то карамель, то коричневий цукор, то півники на палочці. Думаю, що з-за цього його часто порівнюють з Баккара 540, але, як на мене вони зовсім протилежні. Можливо, то йодований шафран так віддає солодкими півниками, як і в Баккарі.

Томний, солодкий, як на мене - трішки кавовий. На старті дуже схожий на Іntense cafe Montale , потім переходить у Sensual Instinct, але база від інтенсу лишається до кінця.

Насправді ароматом користується зараз старший син. Він любить "гучну шлейфовість", але не кіркеподібну. Arabians Tonka прекрасно звучить на і на чоловіках. Він зі мною жадібно, але ділиться.

Стійкість і шлейф неймовірні. Ультра гучний, щільний. Звучить дорого. Один пшик заповнить усе. Якщо потрапив на одяг, прання не допоможе.

Montale Arabians Tonka - аромат свята та один з найкрасивіших монталей, які я коли-небудь тестувала.

Дівчатка, пам’ятайте, що ідеального аромату не існує — деякі просто не будуть відповідати вашій особистості, а те, що вам подобається, також залежатиме від пори року, атмосфери й вашого настрою цього дня. Але Arabians Tonka рекомендую спробувати взимку обов'язково. Він підійде абсолютно всім.