Hanna Domashenko

LAMEL: мої фаворити

LAMEL: мої фаворити

LAMEL від недавна стали моїми справжніми фаворитами! Я й подумати не могла, що доволі бюджетна косметика може бути такою якісною. Але серед багатьох продуктів бренду в косметичці рука тягнеться найчастіше саме до цих двох продуктів для обличчя - LAMEL Make Up BB Blush та LAMEL Make Up Cheek Colour.

LAMEL: мої фаворити
LAMEL: мої фаворити

Цей правильний, тауповий відтінок покорив моє серденько! Це прекрасний скульптор з нейтральним підтоном (хоча, виробник стверджує, що це рум'яна). Він не лягає на лице рудою плямою, а створює красиву тінь на обличчі. Колір одразу стає свіжим та здоровим. А коли ще й бачиш ціну на товар, серденько радісно починає танцювати гопака від щастя! Вигідна інвестиція ваших коштів!

Кремові румяна в тюбику - моє окреме кохання! Колір дуже освіжає - це такий ніжний рожево-персиковий відтінок. Працювати з ними дуже легко! Інтенсивність можна налагоджувати самостійно. До того ж, з усіма моїми тональними основами цей продукт добре "подружився" - він не з'їдає її та лишає на місці. Обожнюю їх використовувати для денного макіяжу - бо працювати з ним швидко та максимально зручно. На фото я нанесла зовсім небагато продукту, але ефект мені подобається!