Свідома клієнтка

Техніка невмивання та мій досвід з Cerave

Техніка невмивання та мій досвід з Cerave

Останнім часом часто трапляються поради вмиватись зранку тільки водою чи не вмиватись зовсім. В чому каверза? Якщо я використовую на ніч крем або інший засіб з силіконами, чиста вода його не змиє і крем буде окислюватись на шкірі. Щоб змити крем потрібен засіб з очищувальними компонентами, до того ж в різних силіконів різна здатність змиватись, тобто є такі формули, особливо часто це формули тональних засобів, які м’які засоби на глюкозидах до кінця не змиють.

Першим засобом для очищення шкіри від Cerave, який я спробувала, був очищувальний гель. Моїй шкірі він не підійшов, вона швидко почала лущитись, але потрібно віддати належне формулі: в ньому немає ароматизаторів, доволі лагідні мийні, а також є PEG-очисники, які добре справляються з макіяжем та сонцезахисними кремами.

Він дістався мені в наборі зі зволожувальним молочком для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла, прекрасний продукт, якби в мене не було від нього висипів на обличчі, я б мастила ним все, а так.. ну тільки все, окрім обличчя. 🙂 Легке, не лишає жирного сліду, подобається використовувати його для рук вдень.

Мініатюр в розмірі 88 мл вистачає мені надовго, вони доволі зручні для транспортування, тільки по мірі використання засобів флакони трохи втрачають форму.

Окрім відсутності ароматизаторів та наявності церамідів, мені дуже подобається, що косметикою Cerave можна користуватись 12 місяців після відкриття, це зручно, оскільки часто термін для використання доглядової косметики 3-6 місяців, а ще мені подобається сама концепція бренду, яка полягає в тому, що здоровій шкірі не потрібно багато. Після того, як Cerave викупила компанія L'Oréal підхід дещо змінився, зараз в них більше продуктів, які ще не представлені на українському ринку, переважно антивікових.