Олівець Maybelline Xpress Brow
Ultra Slim Brow Pencil
Я там обіцяла апдейтнути мої бровні продукти, але нажаль я трохи відрізана від своєї колекці😅
Тому мова піде сьогодні про олівчик, якому пощастило бути зі мною в слушний час і в слушному місці🤣
За світло прошу не сваритись, бо маю навколо зелені стіни, то ж буду якось пробувати передавати його колір за тих умов,що в мене є)
Олівчик
Я палкий поціновувач мікроолівців. Це факт. І на заміну тоненькому Brow Artist від L'Oreal (не плутати з тим, що точиться - він особисто мені не ок і я його віддала поціновувачу воскових формул) я побачила цей олівчик.
Колір написаний на кришечці біла штрих-кодів, в мене це Medium Brown, на попці олівчика доволі зручна щіточка для прочісування Ваших брівок. Кришечки мають різний розмір, то ж не переплутаєш яку куди чіпляти.
Внутрянка
Стрижень тоненький, в діаметрі стандартний 1 мм) у мене два олівчика: новий (той що з гострим кінцем) і старий (ок руглий).
Олівчик впринципі не крихкий, але не варто його кидати зайвий раз і прикладати значні зусилля при промальовці брівок.
Свотчі на руці
Олівчик підлаштовується до світла, може бути як більш холодним так і більш теплим. Тут вже залежить і від кольору шкіри і від навколишнього середовища)
Ті каракулі біля свотчів Old - старий заокруглений та New новий гострий.
Малюємо брови
Раз два і у Kizza з'явилась брова🥳
Також фото поближче теж є в наявності)
Сподіваюсь в мене вийшла імітація волосків🤗 хоча пензлик для цих справ я вже замовила і він десь їде з маркету, що починається на "А" і закінчується на "С".
Фінальний образ
Так, як косметики в мене прям дуже мало з собою, аж три продукта - то фінальний образ вийшов такий мінімалістичний.
Чи любите ви мікроолівці так само, як люблю їх я? Чи ви представниця сторони тих, що точаться? А може "Помадна душа"?
Коментарі (0)