saybeautyk

CUSKIN Vitamin U CC Cream SPF38

CUSKIN Vitamin U CC Cream SPF38
CUSKIN Vitamin U CC Cream SPF38

На відео-огляди цього СС я залипала ще минулої зими, а коли нещодавно дізналася від подруги, що є міні-версія - одразу ж замовила його.

Боялась, що буде занадто жовтий відтінок - але ні, він ідеально підлаштовується під колір моєї шкіри.

Об'єм мініатюрки - 7 мл, це доволі щедро і вистачить на 15-20 разів використання точно. Зручна маленька туба з видовженим носиком, який добре дозує продукт.

Вартість - я купувала за 210 грн + доставка, а зараз, до речі, він на знижках, і можна придбати за 179 грн.

Аромат - нейтральний косметичний, я навіть не звертаю на нього уваги.

Що ж, поїхали по деталям.

Суть СС крему полягає у тому, що сам по собі це білий крем із гранулами пігменту, які під теплом рук тануть і утворюють кольорове покриття. СС CUSKIN дуже легко і швидко наноситься без зайвого клопоту. Добре підлаштовується під тон, не жовтить і не виглядає маскою на обличчі.

Перед першим використанням я була впевнена, що крем буде давати легке перекриття, якого не вистачить для моїх пост-акне. Який же було моє здивування, коли я нанесла тон і він ідеально вирівняв мою шкіру до такого ступеню, що навіть не знадобилося додатково використовувати консилер.

СС дуже добре перекриває судинну сіточку, незначні почервоніння чи пост-акне. Звичайно, якщо це активне червоне запалення чи свіжа, дуже яскрава плямка від пост-акне - він їх не візьме.

При такому гарному ступені перекриття тон лежить на шкірі легко, абсолютно не відчувається навіть через 10 годин носіння на шкірі. Виглядає максимально природньо і залишає приємний оксамитово-сатиновий фініш - він не має ефекту "glass-skin", але і зовсім не матує. При цьому поверх нього чудово лягає моя рисова пудра і жирний блиск не пробивається.

Ще мені сподобалось те, що СС увесь день тримається, як прибитий, ніде нічого не злазить шматками, не "з'їдається" і не западає у пори. Хіба це не краса?

При всіх свої перевагах він ще й має доволі адекватний склад зі ступенем захисту SPF 38 на основі комбінації хімічних та фізичних фільтрів (Ethylhexyl methoxycinnamate +Titanium Dioxide+Ethylhexyl salicylate+Zinc oxide).

Також у складі присутні емоленти (в тому числі олія ши, жожоба та аргани), ніацинамід, вітамін Е та екстракти рослин, які мають заспокоюючі властивості.

Потенційно комедогенні компоненти відсутні, а це значить, що СС підходить проблемній шкірі навіть для щоденного використання.

Тільки подивіться, як гарно крем лежить! В мене трохи зневоднена шкіра, тому він трошечки помітний, але при нормальному, не порушеному ліпідному бар'єрі він буде "сидіти" як друга шкіра - зовсім не помітно.

Навіть так мені покриття дуже сподобалось, особливо в носці.

Додаю фото ще під сонечком і відео для наглядності.

Я однозначно всім рекомендую цей тон, бо він просто перлинка! Розкішний і дуже якісний продукт. Звичайно, в повнорозмірі ціна кусається (приблизно 1300 грн за 45 мл), але я колись точно розкошелюсь на нього. Однозначний фаворит <3

Дякую за увагу тим, хто дочитав мій довгопост до кінця.🤍

Діліться в коментарях своїми фаворитами серед СС-кремів, або досвідом використання саме цього тону👇