SomovaFM

Відлущуючий крем для ніг з сечовиною

Відлущуючий крем для ніг з сечовиною
Відлущуючий крем для ніг з сечовиною

Болгарська фірма Biotrade добре себе зарекомендувала. Мені гарно підійшли деякі засоби для обличчя, тож придбала цей відлущуючий крем ще влітку перед відпусткою. Треба було зволожити та пом'якшити п'яточки після пілінг-шкарпеток.

Тюбик на 50мл не такий вже і великий, мені його вистачило тижні на два при щоденному використанні.

Запах у крему різкуватий та хімозний. При нанесенні одягала перчатки, без них він трохи припікав пальчики. Крем білого кольору густої консистенції.

Після душу на розпарені чисті та сухі ніжки, невелику кількість крему масуючими рухами втрирала у стопи декілька секунд та зверху замотувала харчовою плівкою десь на пів години. Крем не дуже швидко вбирався навіть без плівки, тому робила це тільки на ніч.

Сечовина у складі мала обережно зняти ороговілий шар шкіри, який залишився після пілінг-шкарпеток.

Десь через два тижні я дійсно побачила результат. Омертвіла шкіра почала скочуватись, після того як в душі пошкрабувала п'яточки пемзою. Але саме в той час крем і закінчився. Буквально на початку результату. Тобто необхідно було б мати два тюбики, аби пройти цей шлях очищення та пом'якшення шкіри до кінця. Чесно кажучи, за такі кошти брати крем в друге вже не хотілося.

Чи дієвий крем? - Так. Чи вартий він своїх коштів? - Ні, особливо за такий об'єм.

Для себе знайшла більш бюджетний, у 7 разів дешевший, варіант. Розповім про крем згодом.

Відлущуючий крем для ніг з сечовиною