LAMEL Blush Cheek Colour Highlighter у відтінку 402
Знижки спокусили мене замовити цей хайлайтер, оскільки маю теплий підтон шкіри, то я люблю саме такі відтінки шампанського в подібних продуктах.
На фото нанесла пальчиком, для того, щоб показати вам його більш насиченим, на кісточку він гірше набирається.
Хайлайтер має дещо віддільні блискітки, тому не можу його назвати дзеркальним, при штучному світлі вони особливо помітні.
Також я помічаю руду базу( наче темна пудра), але вона не сильно кидається в очі, що добре.
Стійкість у нього хороша, тут питань не виникає.
Цей хайлайтер мені дещо нагадав Діор, вони на обличчі дійсно схожі, тільки дорожчий варіант має більш шовкову структуру і дрібніші блискітки, в складі не містить тальку, на відміну від Ламель, але на вигляд вони дійсно схожі, можете самі переконатись, адже я зробила фото-порівняння.
На мою думку це доволі сяючий хайлайтер, треба постаратись, щоб гарно відполірувати. Мені особисто підійде швидше для якихось святкових подій, але знаю, що багатьом імпонує подібне сяйво і на щодень.
Не скажу, що це мій любимчик, але за свою ціну нормальний варіант, якщо порівнювати дешеві варіанти, то мені з цієї категорії більше довподоби O'bays.
Коментарі (0)