MAXIMOVA🌷

Мокко 406 на очах Lamel

Мокко 406 на очах Lamel

Рука часто тягнеться за ним щоб намалювати міні-стрілочку в зовнішньому кутку ока. Це робиться швидко і виглядає красиво на повсякдень.

Але для цих фото вималювала повноцінну стрілочку, це довше робити але результат чудовий. Цікавий факт: на повіці колір олівця проявляється фіолетовим підтоном, а свотч на руці більш коричневіший😅 можливо це тільки у мене так виходить😊

Мокко 406 на очах Lamel
Мокко 406 на очах Lamel
Мокко 406 на очах Lamel

Відтінок «мокко» дуже красивий, він підкреслює колір очей. При цьому не виглядає дуже контрастно і не перегружає обличчя. Наноситься олівець легким дотиком, має дуже насичений пігмент. Одразу після нанесення добре тушується в легку димку, за хвилинку фіксується завдяки гелевий формулі.

Стійкість: хороша, олівець тримається протягом дня, не пливе і не відбивається на верхній повіці, але зрозуміло, що під кінець дня не виглядає так ідеально, як одразу після нанесення. Доречі, і на слизовій він також тримається, не подразнює очі.

Спеціально зробила ще фото без профарбованих вій, щоб можна було краще роздивитись.

Олівець оформлений в класичному дизайні бренду. Ковпачок добре тримається і не злітає. З підточуванням проблем у мене не було, не ламався стержень.

Наразі ці олівці мої улюбленці, фаворит саме цей відтінок🫶 Користуюсь з задоволенням і вам раджу спробувати💛

P.S. в кадрі ще є брови, їх фіксувала воском Lamel.