alena.rosee

Губна прелюдія з Mareve 🍓🖤

Губна прелюдія з Mareve 🍓🖤

Всім привіт! 🖤

Я не могла не написати про цей набір в окремому дописі, тому розповім плюси та мінуси, що сподобалось і чи раджу я цей набір.

Я хотіла придбати цей набір, думала чи потрібен він мені і ось знайшла його у моєму подарунку ! 🎁

Авжеж одразу почала користування ✨ і такі мої враження ✨

Одразу зазначу, я не прямо таки губо-бальзамний маньяк, тобто в мене завжди є кармекс і якийсь бальзамчик, по всім сумкам бальзами не розкидані, губи завжди в більш-менш нормальному стані (крім алергій чи пересушіння через надмірні свотчі помад, але то інша історія). 🤭

Відомі маски Ланеж були, і в повноформаті (лимонна) і в міні - знаменита ягідна.

Зазвичай, якщо засіб для губ приємний, я їм користуюсь, якщо ні - то точно ні.

Ну а бренд Мареве має трошки гіпнотичних здібностей, це точно 😁 бо я взагалі не падка на рекламу та всякі маркетингові штучки, бо розумію що до чого, але їх товари хочется скупити.

Купляти знову і знову. Тому окреме БРАВО маркетологам! 🥂

Почнемо з пакування:

Набір приходить в картонній коробці, де знаходяться три засоби для губ. Вони добре закріплені, не шатаються. Сам набір ніяк не закрито, тобто плівки чи наклейки немає.

Тара:

Тара це простенькі пластикові баночки та класичний тубус для бальзама. Я колись трошки вивчала миловаріння та виготовлення бальзаму для губ та кутикули для себе, ну як хоббі, таке собі баловство, і я купляла подібну тару собі на пробу))))

Аромат: у всіх засобів прекраснийший аромат Суниці. 🍓

Я просто обожнюю цей аромат - це суничний кисиль, суничні цукерки з 90х, суничне варення. Дуже смачно!😋 В роті ніяких неприємних присмаків не залишає! Для мене це важливо!

Склад:

Прекрасний склад. Ось ідеальний.

Простий та дієвий, тут немає мінеральної олії і всяких парафінів.

Я не заморочуюсь з вичиткою складу засобів, але те що касається губ, то вже не хочется наносити на губи засоби з парафінумом на першому місці у складі засобу. 🫢

Тут його замінює природній бджолиний віск, за що окрема подяка, хто замішував ці засоби)))

А тепер давайте розглянемо окремо продукти з набору 🖤

Скраб для губ 🍓

Скраб - це заміс із звичайного цукру на всяких олійках. Наноситься просто, невеликої кількості вистачає на губи. Після скрабу залишаються губки зволожені. На смак солоденький)))

Я раніше завжди брала скраби для губ Лаш, ефект трошки подібний. І також натур склад.

Склад :

Sucrose, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Beeswax, Macadamia Ternifolia (Macadamia Nut) Seed Oil,  Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Isoamyl Laurate, Isoamyl Cocoate, Fragrance, Tocopheryl Acetate, CI 16255.

Маска для губ 🍓

Виробник пропонує або залишити маску на губах, або нанести на губки на 5-10 хвилин і стерти серветкою.

Маска трошки твердіша за Ланеж. Але при нанесенні на губки масла тануть і маска стає мякішою.

Ефект класний. ✨ Є природній об'єм губам, зволоження, блиск. Мені дуже сподобався ефект від масочки. 💕

Склад також приємний.

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Beeswax, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Sacred Lotus (Nelumbo Nucifera) Flower Leaf Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Fragrance, CI 16255.

Бальзам для губ 🍓

Також спочатку твердуват, але при нагріванні чи нанесенні на губи тане.

Губам дає зволоження та більш стриманий блиск, немов як після воскових помад, не дивно, бо в складі бджолиний віск.

Склад продукту, як укорочений склад маски для губ, але бальзам досить приємний, можна брати з собою. Механізм туби працює добре, крутиться туди-сюди)))

Склад продукту:

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Beeswax, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Coco-Caprylate, Tocopheryl Acetate, Fragrance, CI 16255.

Чи є мінуси ? 😬

Мінуси на мою думку невагомі але вони є.

1. Це Тара. Хотілось би більш цікавих баночок, бо баночка , особливо в скрабі, не завжди нормально закручується.

2. Надписи: на фото вони ще є, але дуже швидко стираються, на фото помітно як саме. (додала фото). Хотілось би більш стійких надписів або що б це була якісна наклейка.

3. На коробочці хотілось би наклейку. Тобто що б знати що пакунок ніхто не відкривав, особливо це приємно якщо на подарунок, а це реально класна ідея для подарунку.

4. Ну і більшу вагу скрабу, бо він перший закінчиться)))

Як бачите, мінуси є, але вони незначні і всі про пакування, бо саме до засобів не то що немає претензій, а навпаки, це любовна любов. І це я не фанат бальзамів таке пишу....🤭

Тому якщо шукаєте щось подібне на пробу, хочете побалувати подружку чи маму презентиком - можна сміливо брати, тип паче на бренд завжди є акції 🤩

Дякую за увагу! 💕