#happybirthdaymakeupclub – місце сили та натхнення
Що для мене Makeup Club? Наразі це місце де я шукаю натхнення та черпаю сили.
Після найскладнішого дня, ввечері беру чашку гарячого чаю і поринаю у світ краси. Читаю дописи дівчат про їх нові відкриття і радію разом з ними.❤️🔥
Інколи сумуємо разом, якщо якийсь засіб наробив біди… Але тут зібралась настільки тепла і розуміюча компанія, що, як на мене, негаразди переживати стало трохи легше.🫶
Обожнюю читати дописи дівчат про парфуми, відкриваючи для себе щось нове, через їх сприйняття.👌 А також дуже люблю знайомитись з дописами про добре знайомі аромати і щоразу дивуватися і тішитися, від того наскільки ми різні і схожі одночасно.🥰
А найбільша моя любов – ділитися своєю найбільшою пристрастю, ділитися власним ольфакторним досвідом з тими, кому дійсно цікаво про це слухати або читати (бо не парфзалученим знайомим, підозрюю я вже набридла з цією темою😂).
А ще я не знаю, як це вдається робити, але тепла атмосфера спільноти, відсутність хейту і просто неймовірно приємні дівчата повертають мою віру в людство.🫶❤️🔥
Тож Makeup Club став моїм острівцем спокою:
💎Місцем, де не страшно заходити в коментарі…
💎Місцем, де завжди хочеться написати щось приємне іншим дівчаткам…
💎Місцем, де можна чесно сказати свою думку…
💎Місцем, де тепло і затишно…
💎Місцем, в якому я просто відпочиваю і радію спілкуючись з людьми, з якими ми маємо якийсь спільний вайб.❤️🔥
Я зареєструвалася, коли клуб робив перші кроки і за рік він виріс просто неймовірно.
Я дуже добре розумію скільки сил потрібно було вкласти в створення Makeup Club, і яку колосальну роботу зроблено командою проекту.👍 Тож щиро дякую і аплодую всім залученим в роботу.👏🏻 Вірю, що далі буде ще краще, а платформа тільки зростатиме і розвиватиметься.🔥
Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you,
Happy Birthday my dear Makeup Club,
Happy Birthday to you.🎁🎂
Коментарі (0)