Alina🍒

Русалчині радощі або як Mermade дарує емоції💙

Всім привіт🤍

Отже, історія наступна: я отримала несподівано-приємний сюрприз від Mermade бути однією з перших дівчат аби затестити бальзами з оновленою формулою і хто я така, щоб відмовлятись від такої крутої пропозиці?💫

Тож надіславши свої дані стала з нетерпінням очікувати на свою посилку🤍

Оформлення посилок у Mermade завжди було окремим святом, тож отримавши в цей раз коробочку одразу відмічаю, що пакування стало значно щільнішим, приємнішим та ще більш рожевим🩷

Відкривши свій подарунковий бокс, першим, що помічаєш, це оновлений дизайн самих бальзамів - раніше вони пакувались в індивідуальну коробочку, зараз же команда від цього відмовилась і маємо самостійні туби з продуктом, що для мене круто, бо завжди було шкода викидати такі гарнюні коробочки😁

Матеріал туби щільний матовий та неймовірно приємний на дотик, звісно зберігся класичний дизайн бальзамів по типу намальованого кокоса чи пляшечки шампанського😉

Як на мене, саме цей дизайн став промовляти "ми вже дорослий, самодостатній та крутий український бренд", тож за новий дизайн тари від мене однозначно ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Бальзами мають дуже приємну щільну текстуру з дуже кайфовими і ненавʼязливими ароматами💫

Видно, що команда пропрацювала моменти з віддушками, адже тепер бабл-гам дійсно пахне жуйкою, в порівнянні з минулим незрозумілим і ледь вловимим ароматом.

На губах відчуваються неймовірно ніжно, вони не залишають за собою відчуття липкості або плівки та особистий момент від себе - нарешті я відчуваю зволоження, яке тримається декілька годин, а не скочується і зникає за декілька хвилин, як було раніше🔥

Підсумовуючи все це, хочу сказати, що користуючись 2 дні новою колекцією бальзамів, я отримала нереальне задоволення, як в плані зовнішнього вигляду, так і ефективності💫

Для бренду це величезне досягнення та крок вперед до вдосконалення своєї продукції🩵

Ніяких тобі шкрябаючих та відпадаючих дозаторів, дивних незрозумілих віддушок та односекундного зволоження.

Нарешті я можу сказати, що закохалась у бальзами від Mermade🤍

Тому, дівчата, щиро вам раджу також взяти собі парочку на затест😉

Дякую всім за увагу🤍🩵

Дякую, Mermade, за можливість відчувати себе особливою🤍🩷