Свідома клієнтка

Якісний набір пензлів для макіяжу Tools For Beauty

Якісний набір пензлів для макіяжу Tools For Beauty

Набір пензлів Tools For Beauty з’явився в мене понад рік тому, коли я вирішила, що пора додати в свій макіяж ще щось окрім нафарбованих вій. Я не розбиралась в пензлях, не знала який для чого використовувати, однак я вже придивилась собі тоді мінеральну тональну основу і мені був потрібен пензель кабукі, в цьому наборі їх дві: пласка кабукі та заокруглена, всього в наборі 24 пензлі з синтетичного ворсу, які складені в зручний чохол. Розмір чохла 14 на 23 сантиметри, в товщину десь 3 сантиметри, спершу цей чохол не дуже приємно пах, потім запах вивітрився, від початку він був додатково запакований в поліетилен.

Набір доволі великий, я хотіла такий, щоб побачити на практиці, якими пензлями мені краще малювати, і не дарма, наприклад, я більше була націлена на пласку кабукі, однак мені більше сподобалось як кругла наносить тональну основу: кругла дає більш тонке покриття, так само саме круглі пензлі стали моїми улюбленими для тіней.

Пензлі легко миються та гарно сохнуть, з них не вилазить ворс, вони такі самі як були на початку, навіть ті, якими я користуюсь найчастіше, а користуюсь я не всіма, хоч і цікаво було з ними погратись. Я мию їх шампунем для волосся та сушу поклавши горизонтально на край меблів так, щоб ворс був у повітрі, після того, як пензлі висохли, розпушую рукою та вони знов як новенькі. В мене немає ніяких дискомфортних відчуттів від цього ворсу, при тому що я маю дуже чутливу шкіру, звісно я намагаюсь торкатись шкіри дуже легенько, коли фарбуюсь.

Здається, в цьому наборі є пензлі буквально для чого завгодно. Якби мені було потрібно знов купити набір пензлів, я б купила цей самий. Якщо вам потрібні пензлі, раджу подивитись асортимент Tools For Beauty, виробник 🔥