Аналог рум'ян DIOR та NARS ???!! Рум'яна для новачків та тих кому подобається стиль old money.
Елегантна Розкіш: Огляд Рум'ян Maybelline New York Fit Me Blush 30 Rose в Стилі Old Money
Привіт! Сьогодні я хочу поділитися з вами своїми враженнями від рум'ян Maybelline New York Fit Me Blush 30 у відтінку Rose. Якщо ви ще не випробували ці рум'яна або вагаетесь щодо придбання - цей огляддля вас.
1. Упаковка та Дизайн: Зручний та компактний дизайн робить їх ідеальними для подорожей або маленького косметичного мішечка. З мінусів немає дзеркальця.Також сам рефіл достатньо великий вистачить на довгий час.
2. Відтінок Rose: Цей конкретний відтінок - Rose - привертає увагу своєю неймовірною ніжністю. Він створює природний рум'янець, ніби ви тільки що повернулися з зимової прогулянки. Легка текстура рум'ян надає вашому обличчю свіже та природне сяйво. З мінусі вони малопігментовані.
3. Схожість на Nars Orgasm:Я не могла не помітити вражаючу схожість цих рум'ян з культовими Nars Orgasm. І, маю вам сказати, вони виправдовують це порівняння! Fit Me Blush 30 Rose має той самий чарівний перелив та легкість, як і його дорогий аналог, але сам підтон відрізняється у Nars він більш теплий.Самим підтоном рум'яна більш схожі на Dior Rose. В обох продуктах золотяві саючі частинки.
4. Стиль Old Money:Однією з найпрекрасніших рис цих рум'ян є їхній універсальний стиль. Вони ідеально вписуються в концепцію макіяжу в стилі Old Money. Завдяки своїй природній кольоровій гаммі та дискретному блиску, вони створюють враження невимушеної розкіші, яка властива тільки справжнім леді з вишневих садів!
Загалом:Maybelline New York Fit Me Blush 30 Rose - це справжнє відкриття для тих, хто цінує ефектний макіяж та вишуканість стилю. Вони не тільки роблять ваше обличчя свіжим та сяючим, але і вносять дотик класу у вашу колекцію косметики. Я впевнена, ви полюбите ці рум'яна так само, як і я!
Діліться своїми враженнями та ідеями щодо макіяжу в коментарях.💖
Коментарі (0)