Lily♥️

ЗИМОВІ МАСТХЕВИ: TOPICREAM, SVR, CARMEX, SHELLY, АРОМАТ ВІД ZADIG & VOLTAIRE THIS IS HER

ЗИМОВІ МАСТХЕВИ: TOPICREAM, SVR, CARMEX, SHELLY,  АРОМАТ ВІД ZADIG & VOLTAIRE THIS IS HER

Як же хочеться під ковдру або на лижі) але ...але зима така прекрасна, якщо правильно себе захищати. Зазвичай влітку ми часто говоримо за захист шкіри, а взимку часто про це забуваємо. Отож сьогодні декілька моїх мастхевів, якими з радістю ділюся з тобою.

1. ХОРОШИЙ ЗАХИСТ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ. Мені зараз подобається крем-барʼєр SVR TOPIALYSE REPAIRING BARRIER CREAM. Крем має відновлюючу та захисну дію. Для чутливої, сухої шкіри, схильної до атопії. Можуть використовувати діти та дорослі на подразнених, запальних ділянках тіла, обличчя та рук. Засіб має нелипку, нежирну та водостійку текстуру. Як захист від морозного повітря теж можна використовувати. Проте окрім захисту від морозу не варто забувати і про SPF захист.

2. ЗАХИСТ ДЛЯ ГУБ. Якось я писала, що не є поціновувачем бальзамів від CARMEX. На стіку вказано , що це сонцезахисний бальзам з SPF 15, який є водостійким протягом 80 хв після нанесення. Проте саме він опинився зі мною у міні подорожі і прекрасно рятував від холоду, гарно виконував саме захисну функцію! Тому якщо потрібен засіб, який можна наносити в мороз, він гарно справляється. У мене у формі стіку, мені це найзручніший формат.

3. ЗАХИСТ ТА ЗВОЛОЖЕННЯ ТІЛА. Як би я не любила засоби для тіла від Bath & Body Works, VS, the BODY SHOP, проте є дієвий аптечний бренд, який дуже давно рекомендувала мені ще дерматолог. І це справді засіб вартий твоєї уваги! Так – це TOPICREAM BODY MILK. Емульсія для тіла Topicrem є ультразволожуючою, зі зручним дозатором. Має різний формат, як на мене найвигідніше брати в об'ємі 500 мл. Завдяки вмісту зволожувальних компонентів (сечовини - 2% і гліцерину - 10%) емульсія має глибоку зволожувальну дію, відновлює ліпідну мантію шкіри. Забезпечує тривалий захист, усуває відчуття стягнутості та дискомфорту протягом 24-х годин. Емульсія є незамінним помічником при догляді за ніжною шкірою навіть дітей і немовлят.

4. ДОГЛЯД ЗА РУЧКАМИ ТА НІЖКАМИ. В українського бренду SHELLY є чудовий продукт – Зігрівальний бальзам з екстрактом імбиру та корицею Shelly Professional Care Foot Balm. Цей крем-бальзам підійде для тих, хто бажає повернути гарний вигляд загрубілій, сухій шкірі стоп. Його можна використовувати для щоденного догляду. А для захисту рук я обираю крем для рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії Shelly Professional Care Hand and Nail Cream у мініформаті. В цьому засобі мені подобається все, тому рекомендую спробувати, girls 💗

5. АРОМАТ "КАШЕМІРОВОГО ШАРФУ". Ну і як же без зігріваючого аромату взимку. Цього разу хочу звернути твою увагу на цей красивий аромат від Zadig & Voltaire This Is Her. Це парфумована вода , що належить до квіткових деревних ароматів, проте мені він відчувається, як гурманський. Це витончений зігріваючий аромат з нотами жасмину, каштану, ванілі та деревними нотами сандалу. Аромат у міру пряний, із гурманським вершково-ванільним присмаком, підійде для дівчат, які люблять семе гурманські та деревні аромати, чудово підходить для такої морозної погоди, як зараз.