Анастасія Царьова

Туш, котра сподобалась. :)

Туш, котра сподобалась. :)

Вибір туші у мене зазвичай, думаю, як і у кожної викликає дилему. Адже їх СТІЛЬКИ, що очі не те, що розбігаються, а просто вже починає у них двоїтись. =D

Я завжди користувалась Maybelline або L`oreal, але чомусь останні починали осипатись чи очі від них пекли.... :( Не дуже приємно, а можливо саме якийсь інгредієнт не підходив мені.

Тому коли моя чергова Maybelline закінчилась, я вирішила спробувати щось нове.

Своїй мамі я на дн подарувала туш від O`BAYS але з ефектом об'ємy. Мама нею дуже зодоволена була і казала, що не осипається, тримається весь день і взагалі не викликає дискомфорту.

От і я подумала, чому б і собі не замовити. Але мені об'ємо не дуже потрібно було, тому взяла з ефектом підкручуваання вій.

Перше, що мене здивувало, щіточка. Вона підкручена і тонка. Але для мене це було перевагою, адже промальовує ретельно вії з самого кутика і до кінця. Дівчата писали у коментарях, що треба трішки наловчитись, щоб нею користуватись, мені знадобилось кілька хвилин. :)

Сама туш гарно розділяє вії, не склеює та не осипається. Ефект видовження та підкручення можете побачити на фото.

Я задоволена її природнім ефектом. :)