Христина 🌺

Чорна-чорна маска…

Чорна-чорна маска…

Це серія відомих інста-масок Nuxe.

Я обрала чорну, з детокс ефектом.

Чому саме вона? Обирала між зеленою і нею. Є ще рожева, але вона має скрабуючі частинки, ефект пілінгу. А так, як в мене зараз і курс кислотних пілінгів, і ензимів, то вирішила, що такої маски буде вже забагато.

Зелена для очищення і звуження пор. Чорна для освітлення і сіяння шкіри. Зупинилася саме на чорній, бо вона була значно дорожча від інших...і якраз на неї була класна знижка. Тож вона мені вийшла найдешевшою👌. Купувала за ~ 500 грн.

Тут дуже класний склад, все натуральне. Гліцерин, вугілля, роза, бамбук, вітамін Е, гіалуронка і ін. Шкідливих речовин не містить.

Чорна-чорна маска…

В інструкції пише, що необхідно тримати 2-3 хв. Якщо чесно, я думаю, що цього часу не достатньо. Тому тримала ~ 5 хв перший раз, тепер наношу на ~ 10 хв. Вона липка. Спочатку думала, що її буде дуже важко змити, так, як глиняну, коли вона засихає. Але ні...змивається вона дуже легко. Запах мені не подобається, тут він такий самий, як і в китайської фірми Lanbena. Проте він швидко вивітрюється.

Розхід маски не дуже економний, через те, що вона чорна і видно ті місця, де її мало. Та на 15 разів точно вистачить...навіть може і більше.

Особисто мені ця маска дає дуже класний ефект...я дійсно бачу освітлену шкіру, сяюючу і пружну. Зникла тьмяність, яка була до того. Я навіть спочатку не поняла, від чого в мене така шкіра. Та потім зрозуміла, що це заслуга саме цієї маски. І шкіра стала більш очищеніша, менше чорних цяток зʼявляється.

Загалом вона мені сподобалась, буду купувати ще.