Lytvynenko

Мʼякий пілінг для шкіри голови від українського бренду 💙💛

Lapush – це український бренд натуральної косметики, створений у 2016 році. Раніше засоби бренду мені не були знайомі, проте, шукаючи пілінг для шкіри голови, натрапила на цей. Сподобалися відгуки, хоча без негативних не обійшлося.

Час від часу бажано очищати шкіру від омертвілих частинок  і давати можливість їй дихати. Особливо, якщо шкіра голови схильна до жирності. У мене саме така ситуація і волосся брудне уже на наступний день після миття.

Спосіб використання: нанести на шкіру голови перед миттям, розподілити масажними рухами та залишити на 5-10 хвилин. Ретельно вимити засіб шампунем з водою. Рекомендується використовувати 1-2 рази на тиждень.

Тюбик зручний, з довгим носиком, що дає зручність у нанесенні. Обʼєм - 100 мл. Особисто я хотіла б бачити більший обʼєм.

Текстура гладенька, подібна до крему, без частинок.

Аромат: приємний, мʼятний та свіжий.

Відчуття на шкірі: приємний холодок при нанесенні та легке пощіпування. Продукт дає мʼяке відлущення, без абсорбуючих частинок, що можуть травмувати шкіру.

Після використання відчувається чистота та певна легкість на шкірі. Проте волосся у мене на наступний день все одно брудне. Таку історію маю з абсолютно всіма подібними засобами та не розраховувала на диво.

• Aqua (Water): Базовий компонент, вода використовується для розчинення і транспорту інших інгредієнтів.
  • Glycerin: Забезпечує зволоження шкіри, зменшує сухість.
  • Alcohol Denat: Очищує і розчиняє інші речовини; може викликати подразнення, але в невеликих концентраціях безпечний.
  • Niacinamide: Ніацинамід, вітамін В3, сприяє зменшенню запалення і покращенню стану шкіри.
  • Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil: Олія виноградних кісточок, зволожує та живить шкіру.
  • Polyacrylate Crosspolymer-6: Полімер, який використовується для створення текстури продукту.
  • Menthol: Ментол, забезпечує відчуття свіжості та охолодження, може викликати подразнення в окремих випадках ⚠️
  • Zinc L-Pyrrolidone Carboxylic Acid: Цинк, має антибактеріальні властивості, корисний для жирної шкіри.
  • Urea: Сечовина, воложує шкіру голови.
  • Fragrance: Ароматизатор, може викликати алергічні реакції у деяких осіб ⚠️
  • Phenoxyethanol: Консервант, безпечний в обмежених концентраціях.
  • Ethylhexylglycerin: Забезпечує консервацію та зволоження.
  • Panthenol: Пантенол, про-вітамін В5, заспокоює та зволожує шкіру.
  • Piroctone Olamine: Антигрибковий компонент, допомагає боротися з перхоттю.
  • Glycolic Acid: Гліколева кислота, ексфоліює та покращує текстуру шкіри.
  • Lactic Acid: Молочна кислота, ексфоліює та зволожує.

Більшість компонентів є безпечними, але варто попередньо провести тест на чутливість, особливо, якщо чутлива шкіра.

Я складом задоволена, особливо радує мʼяка та лагідна ексфоліація. Також порадувала ціна те, що це наше, і українське ☺️ Раджу, якщо не шукаєте грубе скрабування.

20 листопада, 2023
Lytvynenko
20 листопада, 2023