Багацька Ірина

Листопадовий настрій – Givenchy L'Interdit Rouge

Листопадовий настрій – Givenchy L'Interdit Rouge

Коли листопад починає свій прохолодний, вже майже зимовий танець, я дістаю всі свої улюблені зігріваючі аромати. Один з них – Givenchy L'Interdit Rouge. Він густий, томний, солодко-пряний, а ще квітковий і виноградний.

Листопадовий настрій – Givenchy L'Interdit Rouge

Це огортаючий, насичений і дуже теплий аромат.❤️‍🔥

Коли заплющую очі, уява малює, не якусь фентезійну дівчину, а саме мене біля розтопленого каміну🔥 з чашкою щойнозвареного глінтвейну, загорнуту в теплий, пухнастий плед. За вікном в цей час панують перші заморозки, а все довкола вже запорошено мʼяким, білим снігом.❄️

Особисто для мене цей аромат, перш за все, про виноград.🍇 Такий солодкий, червоний, стиглий виноград. Так, я знаю, що він тут не заявлений, але я його вперто відчуваю і все тут. Я думаю так для мене звучить тубероза, інколи цей акорд дає саме такий виноградний ефект.

На початку розкриття я відчуваю трохи цитрусів, але це радше гіркувата цедра, а не солодко-кисла мʼякоть фрукту.

В поєднанні винограду з пряним імбиром і гіркуватою цедрою зʼявляється ось ця глінтвейновість🥤 про яку писала вище.

Далі в розкритті проявляється жасмин🌸, що додає композиції солодкість і ніжність.

Сандалово-пачульна база – врівноважує всю композицію. Сандал відповідає за томність аромату та його зігріваючі властивості🔥. А пачулі для мене тут трохи підвально-землисті, наче закупорена пляшка витриманого, колекційного вина, щойно витягнутого з погреба.

Я обожнюю L'Interdit Rouge саме в холодну пору року. Де б я не була, він подумки занурює мене в атмосферу, в якій я хотіла б опинитися. Це безмежно красивий, насичений аромат.

Яка тут стійкість? Неймовірна. На моїй шкірі парфум тримається до прийняття душу, хоча з часом, звісно, стає тихішим та стриманішим. А на одязі я його знаходжу до наступного прання.

L'Interdit Rouge від Givenchy – це моя ніжна осінньо-зимова любов.🥰