Тонувальна маска "Горобина" Acme Color Ton Oil Mask
Відтінок 040 «Чорна кава». Нарешті наважилася протонуватись)
Цієї осені мені страшенно захотілось якихось змін!) Звичайно, найшвидший і найлегший спосіб – це пофарбувати волосся… Але так як у мене волосся дуже проблемне, то фарбуватися звичайною перманентною фарбою я поки не наважуюся, а от протонуватися відтінковою маскою мені здалось хорошою ідеєю) Серед всього асортименту такого роду засобів, завдяки позитивним відгукам на MAKEUP Club, я обрала Тонувальну маску "Горобина" Acme Color Ton Oil Mask у відтінку 040 «Чорна кава». Хоч я й купила цю масочку ще на початку листопада, але використати наважилась її тільки минулого тижня… Але результат мені, в принципі, сподобався, тому розповідаю про цю маску більш детально.
Оформлення
Маска приїхала до мене запакованою в картонну упаковочку, на якій є вся необхідна інформація про засіб від виробника. Всередині цієї упаковки знаходилася власне сама маска (у фольгованому пакетику) – 1 шт., інструкція з використання та пара рукавичок. Рукавички целофанові, досить великі (приблизно, розмір L), але на руках сидять зручно, не сповзають, не промокають.
Об’єм маски в одному пакетику – 30 мл.
Характеристика властивостей тонувальної маски
Консистенція маски дуууже густа. Але, незважаючи на це, наносити її та розприділяти по волоссю дуже легко. Завдяки такій консистенції вона абсолютно не тече, що робить процес її нанесення легким, а час витримки на волоссі – комфортним.
Текстура однорідна.
Колір маски залежить від того відтінку, який ви обрали для фарбування. У мене маска мала вугільно-чорний колір – я навіть боялася, щоб не вийти чорною, але, на щастя, нічого подібного не сталося)
Запах в масочки дуже приємний – кавово-шоколадний. Чітко відчувається весь час перебування маски на волоссі та, приблизно, добу після тонування.
Процес тонування, змивання
Тонувала я волосся, дотримуючись інструкції виробника. Спершу вимила волосся шампунем, зайву вологу промокнула рушником. Розділяючи волосся по проділам, наносила маску пензликом для фарби спершу на корені та декілька сантиметрів по довжині, далі – руками по всій довжині. Закрутила протоноване волосся у пучок та закріпила крабиком. Витримала півгодини та змила проточною водою без використання шампуню.
Наноситься маска дуже легко, з волосся не стікає. Змивається до прозорої води трохи довго (мене аж заболіла спина😅), але все ж таки змивається…
Зі шкіри змивається легко, не зафарбовує її.
Поверхні, куди капнула фарба в процесі тонування, також відмилися легко простою водою. Футболку, в якій я була під час тонування, я замастила добряче, думала, що вже не відперу, але після прання не залишилось жодної плямки! Але, про всяк випадок, рушник краще брати все ж таки темний чи старий)
На тонування волосся довжиною трохи нижче лопаток, мені вистачило двох пакетиків маски (60 мл), навіть трохи залишилось, але якщо у вас густе волосся, то варто брати три пакетики маски.
Змивається відтінок з волосся поступово та дуже плавно, проте на сонці все ж таки проступає невелика рижина, але не критично – загальний вигляд волосся це не псує.
Відтінок, результат від тонування, враження від маски
Як я вже зазначала на початку допису, для тонування я обрала відтінок 040 «Чорна кава», очікуючи отримати на волоссі темний, насичений коричнево-чорний відтінок.
Мій природній колір волосся – світлий каштан. Після тонування, волосся справді набуло більш темного і більш холодного кольору, візуально можна сказати, що це справді відтінок чорної кави, але якоїсь дуже вже легенької… В цілому, відтінок красивий і виглядає дуже природньо (так і не скажеш, що воно протоноване), але я очікувала, все ж таки, більш насиченого відтінку… Думаю, на природньо темнішому кольорі волосся ефект після тонування буде більш наближеним до заявленого виробником.
Фото прикріпляю. Зліва – «до» тонування, справа – «після».
Що стосується якості волосся після тонування, то воно залишилось практично таким же, як і було до тонування. Можливо, трішки сухішим, але нічого критичного з ним не сталося. Але от блиск – шикарний! В мене ще ніколи волосся так гарно не блистіло, як після цієї тонувальної маски! Як такого ефекту «ламінування» волосся після використання маски я не помітила, але в цілому, воно залишилось в хорошому стані.
🤎🖤🤎🖤🤎
Підсумовуючи, скажу, що, в загальному, Тонувальною маскою "Горобина" Acme Color Ton Oil Mask я залишилась задоволеною! Наноситься просто, запах має приємний, зі шкіри та поверхонь змивається легко, відтінок вийшов красивим та природнім, з волосся вимивається без сюрпризів у кольорі та не пошкоджує його. Загалом – це чудовий варіант для експериментів чи підтримки кольору волосся між фарбуваннями!
Коментарі (0)