YuliHrytskoff

Тонувальна маска "Горобина" Acme Color Ton Oil Mask

Тонувальна маска "Горобина" Acme Color Ton Oil Mask

Цієї осені мені страшенно захотілось якихось змін!) Звичайно, найшвидший і найлегший спосіб – це пофарбувати волосся… Але так як у мене волосся дуже проблемне, то фарбуватися звичайною перманентною фарбою я поки не наважуюся, а от протонуватися відтінковою маскою мені здалось хорошою ідеєю) Серед всього асортименту такого роду засобів, завдяки позитивним відгукам на MAKEUP Club, я обрала Тонувальну маску "Горобина" Acme Color Ton Oil Mask у відтінку 040 «Чорна кава». Хоч я й купила цю масочку ще на початку листопада, але використати наважилась її тільки минулого тижня… Але результат мені, в принципі, сподобався, тому розповідаю про цю маску більш детально.

Маска приїхала до мене запакованою в картонну упаковочку, на якій є вся необхідна інформація про засіб від виробника. Всередині цієї упаковки знаходилася власне сама маска (у фольгованому пакетику) – 1 шт., інструкція з використання та пара рукавичок. Рукавички целофанові, досить великі (приблизно, розмір L), але на руках сидять зручно, не сповзають, не промокають.

Об’єм маски в одному пакетику – 30 мл.

Консистенція маски дуууже густа. Але, незважаючи на це, наносити її та розприділяти по волоссю дуже легко. Завдяки такій консистенції вона абсолютно не тече, що робить процес її нанесення легким, а час витримки на волоссі – комфортним.

Текстура однорідна.

Колір маски залежить від того відтінку, який ви обрали для фарбування. У мене маска мала вугільно-чорний колір – я навіть боялася, щоб не вийти чорною, але, на щастя, нічого подібного не сталося)

Запах в масочки дуже приємний – кавово-шоколадний. Чітко відчувається весь час перебування маски на волоссі та, приблизно, добу після тонування.

Тонувала я волосся, дотримуючись інструкції виробника. Спершу вимила волосся шампунем, зайву вологу промокнула рушником. Розділяючи волосся по проділам, наносила маску пензликом для фарби спершу на корені та декілька сантиметрів по довжині, далі – руками по всій довжині. Закрутила протоноване волосся у пучок та закріпила крабиком. Витримала півгодини та змила проточною водою без використання шампуню.

Наноситься маска дуже легко, з волосся не стікає. Змивається до прозорої води трохи довго (мене аж заболіла спина😅), але все ж таки змивається…

Зі шкіри змивається легко, не зафарбовує її.

Поверхні, куди капнула фарба в процесі тонування, також відмилися легко простою водою. Футболку, в якій я була під час тонування, я замастила добряче, думала, що вже не відперу, але після прання не залишилось жодної плямки! Але, про всяк випадок, рушник краще брати все ж таки темний чи старий)

На тонування волосся довжиною трохи нижче лопаток, мені вистачило двох пакетиків маски (60 мл), навіть трохи залишилось, але якщо у вас густе волосся, то варто брати три пакетики маски.

Змивається відтінок з волосся поступово та дуже плавно, проте на сонці все ж таки проступає невелика рижина, але не критично – загальний вигляд волосся це не псує.

Як я вже зазначала на початку допису, для тонування я обрала відтінок 040 «Чорна кава», очікуючи отримати на волоссі темний, насичений коричнево-чорний відтінок.

Мій природній колір волосся – світлий каштан. Після тонування, волосся справді набуло більш темного і більш холодного кольору, візуально можна сказати, що це справді відтінок чорної кави, але якоїсь дуже вже легенької… В цілому, відтінок красивий і виглядає дуже природньо (так і не скажеш, що воно протоноване), але я очікувала, все ж таки, більш насиченого відтінку… Думаю, на природньо темнішому кольорі волосся ефект після тонування буде більш наближеним до заявленого виробником.

Фото прикріпляю. Зліва – «до» тонування, справа – «після».

Що стосується якості волосся після тонування, то воно залишилось практично таким же, як і було до тонування. Можливо, трішки сухішим, але нічого критичного з ним не сталося. Але от блиск – шикарний! В мене ще ніколи волосся так гарно не блистіло, як після цієї тонувальної маски! Як такого ефекту «ламінування» волосся після використання маски я не помітила, але в цілому, воно залишилось в хорошому стані.

Підсумовуючи, скажу, що, в загальному, Тонувальною маскою "Горобина" Acme Color Ton Oil Mask я залишилась задоволеною! Наноситься просто, запах має приємний, зі шкіри та поверхонь змивається легко, відтінок вийшов красивим та природнім, з волосся вимивається без сюрпризів у кольорі та не пошкоджує його. Загалом – це чудовий варіант для експериментів чи підтримки кольору волосся між фарбуваннями!