Свідома клієнтка

Місія неможлива II: тонувальний бальзам Supermash за 62 гривні

Місія неможлива II: тонувальний бальзам Supermash за 62 гривні

Я продовжую свої спроби позбутись рудого відтінку на фарбованому темно-русявому волоссі. Цього разу я хотіла не тільки надати волоссю легкого відтінку, але й спробувати замінити тонувальним засобом процедуру фарбування волосся.

Тонувальний бальзам Supermash Forte Vita Balm у відтінку 5.0 Русявий я придбала ще до здорожчання за 62 гривні. Обирала я його за відгуками, в яких писали, що бальзам дає приємний темно-русявий колір без рудого підтону. В одному з відгуків дівчина зазначала, що через рік постійного користування в неї почало випадати волосся, але не факт, що випадіння було викликано саме бальзамом, його могла викликати й перенесена хвороба чи щось інше і цей ефект міг бути приписаний тонувальному бальзаму помилково. Я не бачу у складі нічого такого, що могло б викликати випадіння волосся, напишіть, будь ласка, якщо ви бачите, ось склад:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Trideceth-2 Carboxamide MEA, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Quaternium-87, Ceteareth-20, HC Blue No. 2, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Parfum, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Basic Blue 99, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Basic Yellow 87, Aminomethyl Propanol, Sodium Lauryl Sulfate, Citric Acid, 3-Nitro-p-Hydroxyethylaminophenol, Basic Brown 16, Tetrasodium EDTA, Benzyl Alcohol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Geraniol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

У відтінку 5.0 чотири барвники й два сині барвники розміщені у складі вище жовтого та коричневого, тобто їх більше, що мене порадувало, оскільки синій пігмент є нейтралізатором помаранчевого (рудого) пігменту, котрого я прагну позбутись.

ПРО ЕФЕКТ

Бальзам доволі густий, можливо я витримала волосся у рушнику після миття шампунем трохи довше ніж слід для розподілення такого густого бальзаму. Колір темно-коричневий з фіолетовим відливом, нагадує красиві темні нюдові помади. Я розподілила бальзам по волоссю, скрутивши його потім резинкою-пружинкою, і витримала 30 хвилин. При розподіленні я не так добре відчувала, де промастила, а де ні, як з попередніми засобами. Ніяких неприємних відчуттів в процесі витримки в мене не було (я випила «Лоратадин» за пів години до процедури). Зі шкіри вух бальзам я змила одразу, він легко змився молочком AA Age Technology Hypoallergenic 2 in 1 Milk (вкотре переконуюсь, яка прекрасна ця покупка). На моє густе волосся довжиною по плечі в мене пішло не менше половини флакона. Немає ніякої можливості подивитись, скільки бальзаму лишилось, флакон не просвічується ліхтарем. Флакон без дозатора і його теж довелось мити весь після застосування. Бальзам не має яскраво вираженого запаху, я навіть не помітила як він пахне. Я змивала бальзам не менше 15 хвилин до прозорого кольору води й вже почала втрачати надію, що він колись змиється, як раптом вода стала прозорою. Волосся випало не те щоб радикально багато, та більше ніж хотілось би. Кінці трохи сухі, з тонувальною маскою «Горобина» теж так було, але якщо після тонувальної маски «Горобина» та тонувального бальзаму Glori`s я відчувала ще до наступного миття голови, наче мені трохи болять корені волосся, то з цим бальзамом такого відчуття не має, мабуть, тому що в ньому немає етаноламіну як в попередніх.

Додаю фото «до» та «після», де за фото «до» слугує фото мого волосся після попереднього тонування волосся тонером Glori`s у відтінку Платиновий.

Як вам результат?

Я особливого впливу на підтон не бачу і гадаю, що тут є два варіанти: або мені пороблено на тонування і треба викачатись на яйці, або взяти темніший колір. Сьогодні не сонячно, тому не видно, що волосся добре блищить, при вечірньому світлі воно було майже як дзеркало. Хочу спробувати такий тонувальний бальзам ще у відтінку 4.0 Шоколад, хоча і Русявий відтінок використаю весь. В житті добре видно, що бальзам попрацював на кінцях волосся, вони були світліші за решту волосся, а тепер зрівнялись, тому я вважаю, що засіб непоганий, можна брати, тільки номери не збігаються з міжнародною перукарською шкалою рівня затемненості.

Найпопулярніший відтінок тонувального бальзаму для волосся Supermash Forte Vita Balm це 9.01 Ліловий кашемір і він дійсно гарно нейтралізує жовтизну блонду та надає красивого відтінку.