Оксана Князєва

Makeup на вечірку ❤️

Makeup на вечірку ❤️

Трішки пофантазувала на тему святкового макіяжу ,який би я зробила якщо б потрапила на вечірку ❤️

  • Мені на думку одразу спала помада від Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick відтінок 50 - Wicked ,для повсякденного макіяжу вона досить яскрава але на вихід те що треба,+вона дуже стійка ,і можна не переживати що вона зітреться коли будете пити або їсти.
  • На очах я зробила розтушовану стрілочку чорним олівцем від LAMEL Make Up Eyepencil ,він добре розтушовується пензликом і стійкий ,часто служить у мене як підложка під тіні.
  • Спочатку хотіла так і залишити але потім вирішила добавити трішки сяйва 😅 і заповнила верхню повіку відтінком Venus із палетки LAMEL Make Up The Myth of Utopia Eyeshadow Palette ,вони дуохромні переливаються ніжно рожевим і жовтим відтінком ,в реалі дуже гарні ,я навіть інколи використовую їх у повсякденному макіяжі ,на очах виглядають дуже ніжно.
  • Для рум’ян я використала червону помаду від Kiko Smart Fusion Lipstick к відтінку 415 .Вона виявилась зовсім не стійкою на губах зате як рум’янець на щоках тримається цілий день.
  • На вії нанесла туш від O'BAYS Ultra Volume Mascara яка стала моєю улюбленою ,вона не залишає відбитків ,не осипається і її легко змити ввечері(не люблю витрачати на демакіяж багато часу).
  • Образ доповнила легкими локонами але вони б розвалилися поки я доїхала 😂

Сподіваюсь це не остання офлайн вечірка ,і на наступній ми усі обов’язково зустрінемось і піднімемо келихи шампанського за команду Makeup і в честь дня народження нашого улюбленого Makeup club❤️🔥

Makeup на вечірку ❤️