krutoguuz

Моя доглядова косметика

Моя доглядова косметика

Зараз її стало вже набагато менше, бо я чимало засобів закінчила. І писала про це пости.

Тут в мене по настрою, або гідрофілка або міцелярна вода.

  • Micellar lotion pHarmica

Cаме ця міцелярка мені не дуже подобпється, її мені віддала мама. в неї досить специфічний та інтенсивний запах. І інроді вона подразнює шкіру навколо очей.

Як заявляє сам бренд: "Міцелярна вода дбайливо очищує і зволожує шкіру, пом'якшує і заспокоює, розгладжує дрібні мімічні зморшки, знімає макіяж". Але окрім демакіяжу іншого ефекту я не помітила.

Тому не раджу. А хто коритсувався діліться своїми враженнями.

Поки від Simple найкраща!

  • Purito From Green Cleansing Oil

Це була перша гідрофілка, яку я спробувала і вона чудова. Так, вона має виражений запах олії, але чудово емульгується та очищує шкіру. Моя шкіра на неї чудово відреагувала. А ще мені подобається, що до неї є сампли та різні варінати упаковок. Цей засіб можна використовувати усім типам шкіри.

  • Purito Defence Barrier Ph Cleanser

Очисник з центелою, екстрактом чайного дерева та алантоїном. М'яко очищує, текстура гелеподібна та прозора з вираженим запахом чайного дерева. Використовувала його довго, більше ніж пів року, але зараз там вже рештки, доживає своє. Але в цілому продукт мені сподобався.

  • Heimish All Clean Green Foam

В мене раніше була його мініатюра і в цілому він мені сподобався, м'який, немає інтенсивного запаху, алее... Це гель до якого треба звикнути. Спочатку цей гель я придбала мамі, але їй він не сподобався і вона забрала мою піночку від CEFlab, в замін на нього. Трохи інший я планувала купити, але тепер треба користуватися цим. Я не сильно засмутилася, чекаю та вижимаю останні кроки зі свого попереднього і буду користуватися цим. Але вже знаю, що він нього чекати.

Мої поради в його використаннні:

  1. Добре змочити руки
  2. Нанести засіб на руки
  3. Трішки ще повспінювати
  4. Та нанести на обличчя

Інакше буде здаватися, що він сушить шкіру, бо він має досить густу, желеподібну консистенцію.

  • POZZOLAN ENZYME POWDER BLACK CLEANSER

Ензимна пудра, яка безкнечна, але така улюблена. Як на мене чудовий варінт для жирної, проблемної або комбі шкіри. В складі має ніацинамід, саліцилат натрія, кофеїн, лактобіонову кислоту, винну кислоту, папаїн, екстракт бікс орлеана, вулканічний пил, цинк глюканат. Має мікрогранулки, які розчиняються при контакті з теплою водою та утворюють невагому піночку. Я її купувала перед 8 березням, користюся десь 2-3 рази на тиждень по відчуттях,вже й ділилася з подругою, а вона ще є і є. Ну скарб не інакше. Тим більше за її ціну.

А ви використовуєте ензимну пудру?

  • Smart4Derma Aquagen PolyFructol Toner Bright Skin

Гелевий тонер, який зволожує та заспокоєє шкіру, в складі екстракт ромашки, шафлії, ніацинамід, Д-пантенол та запатентований комплекс від бренду Smart4Derma направлений на зволоження. Звичайний базовий, люблю його, зручний дозатор.

  • Needly pH Balancing Essence Lotion

Думаю про цей засіб вже чули всі - це моя любов, це просто краще, що мені доводилося спробувати. Текстура гелево-кремова, швидко поглигається. В теплу пору року можна використовувати замість крему. В сладі гриб Альбатрелус, та купа всього крутого, що насичує, збагачує, заспокоює, підтягує, но мрія просто. Ще й така баночка гарна, я від їхнього дизайну просто балдєю.

  • Medik8 Press & Clear

В складі тоніку 2% інкапсульованої саліцилової кислоти та транексамова, поки ніяк не можу зрозуміти чи він працює на моїй шкірі чи заслабкий. Ще трохи користування і напишу про нього окремий пост.

А тепер про мій лайфхак, який я думаю вже давно всім відомий.

  • Avene Eau Thermale Water

Люблю я іноді під кремчик або під лосьйон, під зволожуючі засоби нанести ще термальну водичку, тоді таке ніби СПА для шкіри, на мою думку. Мені подобається, термальна вода тут більше, як провідник, нічого нереального від неї очікувати не варто.

Користуєтеся термальною водою?

В мене їх зараз дві від бренду Rosabella

  • Протизапальна сироватка для обличчя "PORE PURIFYING" та
  • Сироватка-коректор для обличчя "EVENTONE BRIGHTENING"

Поки тестую згодом поділюся відгуком.

  • Babe Laboratorios Sun Protection

Мій самий невдалий та нелюбимий СПФ, який скочується, чекаю поки вже він стане пустою баночкою.

  • Tocobo Bio Watery Sun Cream SPF50+ PA++++

Його гелева текстура та квітковий аромат підкупили мене, поки найкомфортніший з усіх які в мене були. На теплу пору року для жирної шкіри знахідка.

  • Missha All Around Safe Block Aqua Sun Gel

Тут змішані фільтри, крута кремова текстура, яка швидко поглинається та залишає сяючий вологий фініш, не жирний!

  • Dr. Spiller Vitamin C-Plus Cream Light

Крем досить жирненький та залишає блискучий фініш, як для мініатюри - ок. Але щось засоби цього бренду не дуже справили на мене враження.

  • Purito Dermide Cica Barrier Sleeping Pack

Використовую її для хорошого відновлення, подобається її ефект на шкірі, знімає подразнення та навіть маючи досить щільну текстуру дуже комфортна на шкірі.

  • Інтенсивно зволожувальний крем для обличчя "HYDRA THERAPY" від Rosabella
  • Балансуючий крем для обличчя "DAILY BALANCING" від Rosabella

Ці два тестую, поки не зрозуміла різницю між ними пізніше поділюся відгуками.

  • Derma Series Local Sos Solution

Це найкращий точковий, який я пробувала. Мені він дуже подобається, чудово пригнічує висипи.

  • Byphasse Masque A L'Argile Anti-imperfections Clay Mask

Літом цю маску робила 1-2 рази на тиждень, з настанням холодів рідше, бо не бачу в цьому потреби.

Чим користувалися або користуєтеся з мого списку?