#happybirthdaymakeupclub 🎂
Перш за все хочу подякувати організаторам за турботу в організації святкового party 🎉 🫶 Це дійсно було неймовірно і видно, що ви переживали, старалися, вклали частину душі і творчості у святкування HB 🎂
Сьогодні вперше за скоро майже рік з вами, зрозуміла, що люблю цю тусовочку і сам Club😘
Не за призи і подарунки, а спілкування. Онлайн/офлайн - кому як подобається, але це місце, де насправді можна знайти собі друзів по інтересам, цікаві теми зі світу б’юті індустрії.
Хочу створювати цю історію й далі…
Для мене MAKEUP Club – це:
✅ Я.
І моя можливість залишатися собою, не дивлячись, що я у декреті. Повірте, навіть найемоційніший екстраверт може через якісь життєві обставини опинитися сам на сам і говорити зі стінами. Я пройшла через це разом із Make Up Club. Впевнена, багатьом мамулькам-блогерам це також знайомо.
✅Нові знайомства.
У кожного з нас впродовж життя змінюються інтереси, часом — погляди на життя, тому звʼязок із деякими людьми слабшає, а зрештою зникає.
У Клубі, ніби за алгоритмом, підібрані профілі людей із найбільшим збігом б’юті інтересів і поглядів. Звісно, хтось приходить, хтось - вибуває з цього ком’юніті, але Мейкап Клуб - місце, де ти можеш висловити те, від чого у твоєї половинки можуть іноді в’язнути вуха. Наприклад, поговорити про новий тон губної помади. 💄💋А тут дівчата порадять підходить він тобі чи ні, покопирсаються у складових, розрізнять спектральні/неспректральні кольори і розкладуть її по атомам і молекулам. Кльово, еге ж? 😜
✅ Нові можливості розвитку
І це щира правда. Ніколи не думала, що моі дописи у Клубі помітять деякі виробники у парфумерній ніші і ми будемо співпрацювати. У мені Мейкап відкрив ольфакторну писаку 😂 Не думала, що буду підзаробляти ще й носом у декреті 🤷♀️
Люблю. Ціную кожного за кадром, в кадрі і тих, хто іноді хоч пальчиком тицяє по клавіатурі, додаючи якийсь пост чи просто ставлячи ♥️
Обіймаю всіх і кожного! 🫶
Дякую за нові знайомства!
Ви - неймовірні! 🤷♀️
Коментарі (0)